Tamm simdi bi noktada anlastık.Ben savasın en basından degil sonlarına dogru geldigi icin yorgun ve kayıbı olan Mf ye baskın cıkar demek istedim
Yok yanlış anladın.:/ Bence Shanks sonradan geldiği halde mfye girse bile o savaşı kazanamazdı.Marcolarla bi ihtimal belki.Bak yazayım o zaman.
Savaş bittiğinde orda daha adam akıllı yorulmamış Aokiji,Kizaru,Sengoku ve Garp vardı.Bir de bunun üstüne baya bir hırpalanmış ama hırpalanmasına rağmen hala biraz daha savaşacak gücü olan Akainu vardı.
Shanks'ın taraftaki önemli isimler kimler peki ? Shanks'ın ana komutanları Beckman,Yasopp,Roo gibi gözüküyor.Hadi bunların üstüne Marco ve Vista'yı da ekleyelim.1 yonko+5 komutan ayarı adam.
Yani bir tarafta 1 yonko+5 komutan diğer tarafta 4 dinç amiral+hala bir komutanı alıcağını düşündüğüm Akainu var.Aka 1 komutanı alır diyelim.1 yonko+4 komutan vs 4 amiral.Sence kim alır ? Burası kişisel görüşe kalıyor ama bana göre 4 amiral daha baskın geliyor.Ve ben Garp'ın mfdeki halini bile amirallerin az üstünde yonkoların az altında bir seviyede görüyorum.