Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine ve yine haklısın, kutsal ve D. bu seride başka.

O değilde Fuji konusu en çok senin hoşuna gitti, kimse yüklenmiyor.
İşini kolaylaştırıyorum çaktırma :artiz:

@Daredewill Sen bilgili birisine benziyorsun Issho hakkında.
Issho için kılıç ustası diyebilir miyiz?
Bu konuda bir çift kelam ederim.

Şimdi aslında en güçlü kılıç ustası İshho'ydu. İssho bir gün bir köye gider, köyde denizci erlerinin yokluğunu fırsat bilen bir vampirin herkese saldırdığını ve öldürdüğünü görür. Sonra o vampiri kovalamaya başlar ve vampirin bir hükümet konağına girdiğini görür. Tabi hükümetin çok yüce olduğunu düşündüğü için başta dalmaz oraya. Vampir konaktan ayrılır İssho önünü keser. Vampir yavlarmaya başlar tam o sırada bir denici çıkıp İshho'ya silahını doğrultur. Shicbukai'ye saldırırsan seni vurmak zorunda kalırım, bu sınırlar içinde hala bizim korumamız altında der. İssho duyduklarına inanamaz ve anlam veremez en son katledilmiş köylüler gözlerinin önüne gelip durur. İssho görüntülerden kurtulmak için gözlerini kör eder. Vampir İssho'nun gözlerini kör ettiğini görünce hemen denizci erini öldürür. Sonra vampir kılıcını koklar, biraz bekler sonra İssho tarafından esen rüzgarla beraber rakibin kılıcının kokusunu da alır. Gözleri kör olmuş olsa bile İssho'ya karşı şansının olmadığını bildiğinden ordan tüyer.

İssho yüce bir kılıç ustasıydı, kılıç ustalığı vampirlere kaldı :oleyo2:

Seride üç şeye önem veriyorum
Haki= Dof'ta üç tane var
İrade = Dof'ta Luffy ve Zoro miktarınca var.
Soy= Dof kutsal ejder

Yani Kata Dof'tan güçlüdür diyorsam bile bence Dof daha kaliteli bir karekter yalnız şuan görünen Kata'nın Dof'tan güçlü olduğu, iç organları zarar görmemiş bir Dof neler yapar hiç bilemeyeceğiz ne yazık ki :of:
Doflamingo’yu hiç sevmem ve Dof hakkında okuduğum en mantıklı yorum olabilir.:good:

@Daredewill Sen bilgili birisine benziyorsun Issho hakkında.
Issho için kılıç ustası diyebilir miyiz? Dersek Mihawk Amiral-Yonko üstü mü oluyor?
Fuji tabi kılıç ustası ama dünyevi meselelerle ilgilenmiyor gibi. Kılıçta başka seviyeye girmiş ve aydınlanma yaşamıştır. Kör kılıç ustası Japon'larda efsanedir, filmlerini izleyin. Meyve falan zorla yedirmişlerdir. Emin olun kör olunca daha başka seviyeye gelmiştir. Mihawk denk falan olamaz. Fiji'nin tek zayıflığı kendisi, hırsı yok, iyi kalpli ve az yaşlı. Ama bir eli cebinde 5 tane Mihawk'ı doğrar.

@RedTeroR güzel yazmış.

Oda resmen uyduruyor keyfince. Adam senaryoyu eğip bükmek için koskoca amirali nasıl da vasıfsız kurgulamış.
Konu dışı olmasın. Buraya geçelim, Fuji ve vasıfsız zıt anlamlı oluyor. Gördüğüm en vasıflı amiral ve mütevazı bir kişiliği böyle yorumlanması beni üzüyor.

Banlayın lan beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık