@Daredewill Sen bilgili birisine benziyorsun Issho hakkında.
Issho için kılıç ustası diyebilir miyiz? Dersek Mihawk Amiral-Yonko üstü mü oluyor?
Issho için kılıç ustası diyebilir miyiz? Dersek Mihawk Amiral-Yonko üstü mü oluyor?
Fuji Dof'a neden kıymadı Selim?Yine ve yine haklısın, kutsal ve D. bu seride başka.
O değilde Fuji konusu en çok senin hoşuna gitti, kimse yüklenmiyor.
İşini kolaylaştırıyorum çaktırmaYine ve yine haklısın, kutsal ve D. bu seride başka.
O değilde Fuji konusu en çok senin hoşuna gitti, kimse yüklenmiyor.
Bu konuda bir çift kelam ederim.@Daredewill Sen bilgili birisine benziyorsun Issho hakkında.
Issho için kılıç ustası diyebilir miyiz?
O kadar derin düşünüyor ki Fuji başkan, bilemiyorum. En doğrusunu o bilir, istese Rosa'yı kağıt helva yapardı.Fuji Dof'a neden kıymadı Selim?
Ben hep merak ederdim Mihawk'a neden Amiral üstü vs. derler diye. Meğersem olay kılıç ustalığında bitiyormuş.@Daredewill Sen bilgili birisine benziyorsun Issho hakkında.
Doflamingo’yu hiç sevmem ve Dof hakkında okuduğum en mantıklı yorum olabilir.Seride üç şeye önem veriyorum
Haki= Dof'ta üç tane var
İrade = Dof'ta Luffy ve Zoro miktarınca var.
Soy= Dof kutsal ejder
Yani Kata Dof'tan güçlüdür diyorsam bile bence Dof daha kaliteli bir karekter yalnız şuan görünen Kata'nın Dof'tan güçlü olduğu, iç organları zarar görmemiş bir Dof neler yapar hiç bilemeyeceğiz ne yazık ki
Fuji tabi kılıç ustası ama dünyevi meselelerle ilgilenmiyor gibi. Kılıçta başka seviyeye girmiş ve aydınlanma yaşamıştır. Kör kılıç ustası Japon'larda efsanedir, filmlerini izleyin. Meyve falan zorla yedirmişlerdir. Emin olun kör olunca daha başka seviyeye gelmiştir. Mihawk denk falan olamaz. Fiji'nin tek zayıflığı kendisi, hırsı yok, iyi kalpli ve az yaşlı. Ama bir eli cebinde 5 tane Mihawk'ı doğrar.@Daredewill Sen bilgili birisine benziyorsun Issho hakkında.
İlla polis mi çağıralım düzgün çek cezanıOlamaz ya, olsa görürdük. Bence Lufy kasmadı ama yapacak bir şey yok.
Oda mükemmel kurguluyor öyle demeyin. Dövüşleri çok takmıyor olması gerekeni çiziyor. Karakter geçmişlerinin üstüne çok düşüyor. Gerçek fikirlerimi 1 hafta Sonra yazarım.
Konu dışı olmasın. Buraya geçelim, Fuji ve vasıfsız zıt anlamlı oluyor. Gördüğüm en vasıflı amiral ve mütevazı bir kişiliği böyle yorumlanması beni üzüyor.Oda resmen uyduruyor keyfince. Adam senaryoyu eğip bükmek için koskoca amirali nasıl da vasıfsız kurgulamış.