Olmaz herşeyi kabul ederim ama senin kaybın en ağırı oldu ya. O kadar büyük iddia girilir mi? Pis Kata fanlarına meydan kaldı.1 yıl yok malesef.Bil bakalım hangi sığıra güvendik.
Olmaz herşeyi kabul ederim ama senin kaybın en ağırı oldu ya. O kadar büyük iddia girilir mi? Pis Kata fanlarına meydan kaldı.1 yıl yok malesef.Bil bakalım hangi sığıra güvendik.
Girdik bir kere.Yapçak bir şey yok.Olmaz herşeyi kabul ederim ama senin kaybın en ağırı oldu ya. O kadar büyük iddia girilir mi? Pis Kata fanlarına meydan kaldı.
Lufy kamili yüzünden her yerden zarara uğradık, hata bizde. Gömdüğümüz adama güvendik.Girdik bir kere.Yapçak bir şey yok.
Hep o @Raiden .Elimden çekeceği var.Hem onun hem LuffyninLufy kamili yüzünden her yerden zarara uğradık, hata bizde. Gömdüğümüz adama güvendik.
Lakabını gözden alan bir kılıç ustası gözlem hakiden çok silahlanma hakisinde ustalaştırma mantığı oturmuş olur bence.Lucky Roo'nun en hızlı teorisi Ben Backmann'ın fast fast meyvesi teorisi ile çakışmaz diye aklıma geldi ama önce teorilerin de oturması gerek tabi.Sengoku'nun hızlıca Garp'ın kafayı gömme falan.Hem gelecek power-up Kata'nın yeteneği gibi görünmemiş bir şey (ender) çıkmalı ki esprisi olsun.Estaf. Patlayıcı ve itici güç olarak kullanılmasından bahsediyorsun sanırım. Olabilir, neden olmasın. Sonuçta silahlanma fiziksel gücü destekleyen ve artıran bir unsur.
Mihawk iki haki türünde serinin en iyi 5 isminden biri olabilir. Öyle bekliyorum yani. Gözüyle ilgili kısmın silahlanmadan çok gözlemle ilgili olduğunu düşünüyorum ama.Lakabını gözden alan bir kılıç ustası gözlem hakiden çok silahlanma hakisinde ustalaştırma mantığı oturmuş olur bence.Lucky Roo'nun en hızlı teorisi Ben Backmann'ın fast fast meyvesi teorisi ile çakışmaz diye aklıma geldi ama önce teorilerin de oturması gerek tabi.Sengoku'nun hızlıca Garp'ın kafayı gömme falan.Hem gelecek power-up Kata'nın yeteneği gibi görünmemiş bir şey (ender) çıkmalı ki esprisi olsun.
@Hakili Yumruk
Yok ama iddia kaybedince uymak lazım, yeterince aktif olup, fuji konusunda üstüme kim gelirse karşılıksız bırakmamaya özen göstereceğim. Hak ettim yani, melek gibi amirali sebepsiz yere karaladık durduk.@Daredewill Dof fanlığından Fujitora'yı övemediği için içi içini yiyormuş belli ki. Fırsatı buldu epey güzel şeyler söylüyor.