Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu dışı olmasın. Buraya geçelim, Fuji ve vasıfsız zıt anlamlı oluyor. Gördüğüm en vasıflı amiral ve mütevazı bir kişiliği böyle yorumlanması beni üzüyor.

Banlayın lan beni.
Dofy istese çok fena ezerdi vasıfsızı. Fuji o kadar korkak ki yok etmek istediği shichiler için yine başka korsanlara güveniyor. Zar attım gelmedi ayağına karışmıyor. Zarları da yerçekimi ile manipüle ediyordur kesin.
Hayırdır ters psikoloji falan mı? :(
:)

Takipteyim ha mesajlarına. Sesli güldüğüm oluyor.

Çünkü beni de hedef gösteriyorsun uyarıyla. Ayrıca beni ilgilendirmese bile önemli değil. Bu tarz hareketleri çok fazla yaptığını görüyorum rahatsız oluyorum.
Biraz eğlendireyim dedim. Millet hıncını alsın. Ama Fuji fanları nerde, hiç atak yok. Ben olsam Dof vs Fuji konusu açar beni etiketlerdim.

Uyarıya da çok takmayın yahu, sarı yazılması belki ters tepki yapıyordur ama genel sohbette bende uyarıyorum, sırf iyi niyetten. Şikayete kurban gitmeyin diye.

Biraz eğlendireyim dedim. Millet hıncını alsın. Ama Fuji fanları nerde, hiç atak yok. Ben olsam Dof vs Fuji konusu açar beni etiketlerdim.

Uyarıya da çok takmayın yahu, sarı yazılması belki ters tepki yapıyordur ama genel sohbette bende uyarıyorum, sırf iyi niyetten. Şikayete kurban gitmeyin diye.
Yorumlarda tam cuk diye oturuyor. Kim olduğunu bilmesem Fuji fanı sanarim.

Uyarı benim derdim değildi zaten. Uyarıyı o üyenin yapmasından tepki gösterdim.

Dofy istese çok fena ezerdi vasıfsızı. Fuji o kadar korkak ki yok etmek istediği shichiler için yine başka korsanlara güveniyor. Zar attım gelmedi ayağına karışmıyor. Zarları da yerçekimi ile manipüle ediyordur kesin.

:)
Tabi sen mangadan yola çıkıyorsun. Dof'un sözleri var ama Fuji ne yapardı bilinmez. Yer çekimi belki vardır sürekli aynısı tesadüf olamaz ama Fuji de her şey var, belki k. hakisi ile biliyordur. Korkaklık göreceli onun yaptığını yapmak asıl cesaret isteyen şey. O güce rağmen yapmak zorunda olduğu şeyler var. Başka bir amiral öyle cesaret gösteremezdi.

Tabi sen mangadan yola çıkıyorsun. Dof'un sözleri var ama Fuji ne yapardı bilinmez. Yer çekimi belki vardır sürekli aynısı tesadüf olamaz ama Fuji de her şey var, belki k. hakisi ile biliyordur. Korkaklık göreceli onun yaptığını yapmak asıl cesaret isteyen şey. O güce rağmen yapmak zorunda olduğu şeyler var. Başka bir amiral öyle cesaret gösteremezdi.
Sence ölümüne bir dövüşte Dof vs Fuji'de kim kazanır? Bence vasıfsızın kaybedeceği çok net.

Biraz önce yaptığım taşıma işlemine ilave olarak: Aslında yaptığınız muhabbet profil üzerinden yapılacak muhabbet, genel tartışmaya da girmiyor pek ama buraya taşıyorum mecburen, boşa gitmesin. Muhabbet edecekseniz profillerden özel mesajlardan devam edebilirsiniz.

Yorumlarda tam cuk diye oturuyor. Kim olduğunu bilmesem Fuji fanı sanarim.

Uyarı benim derdim değildi zaten. Uyarıyı o üyenin yapmasından tepki gösterdim.
Kuzenim yazmış diyeceğim bir hafta elbet geçer ama Mom iddiası çok beter be, beni o zaman yaşatmazlar.

Dof vs. Fuji'mi böyle bir konu mu bekliyorsun. : (

Fuji vs Aokiji den aşağısı kurtarmaz.
Onu ben açacak halim yok ya, etiket olursa bana o konuya gider yorumu yaparım ya da sağ tarafta görürsem yeter. 1 haftanız var.

Sohbet yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık