Buluttan nem kapan adamsın sana farkettirmeden nasıl yapacaz o işiKurnaz adam, kimseye çaktırmayana denir Alpa'cım.
Luffy iyi hoş çocuk ama fazla gevşek be ballı
@twei ne siniri la Adam nefes almaya çalışırken ölüyodu az daha
Buluttan nem kapan adamsın sana farkettirmeden nasıl yapacaz o işiKurnaz adam, kimseye çaktırmayana denir Alpa'cım.
Mangakanın SBS söyleminden dolayı silahlanmada Zoro'nun önde olduğu daha büyük ihtimal.B. Haki neden yok? Benim düşüncem gördüklerimize göre net Luffy önde. Ama sen neden böyle düşünüyorsun merak ettim?
Daha önce başka bir yere yazdıysan link de atabilirsin. Kaçırmış olabilirim.
Bak hala Luffy'e kızıyor işte, bu kadar saf mısın cidden diye. Bu dünyada neler gördüm diyor falan fistan da niye açıklıyorsam Zaten biliyorsun bunları.Buluttan nem kapan adamsın sana farkettirmeden nasıl yapacaz o işi
@twei ne siniri la Adam nefesiz almaya çalışırken ölüyodu az daha
Yapamazsın işte. Ben varım çünkü.Buluttan nem kapan adamsın sana farkettirmeden nasıl yapacaz o işi
B hakide üstün olan muhtemelen fiziksel güçte de üstün olur, bir birleri ile orantılı şeyler onlarZoro b.haki olarak fazlasını göstermedi. Ama ben de ihtimal veriyorum belki Luffy'den iyi olabilir.
Ama dayanıklıkmış, fiziksel güçmüş gitsin kafes itsin biraz daha.
Alakası yok.B hakide üstün olan muhtemelen fiziksel güçte de üstün olur, bir birleri ile orantılı şeyler onlar
Maksat maddeler çok gözüksün de Luffy fanlarının gözüne batmasınSaflık nedir ya Nasıl bir klassman o
Kardeşim çok kere çok yere yazdım ama nerdeler Allah bilir. Öyle 3-5 cümle ile yazabileceğim bir şey değil. Alt yapısı var, öyle diyeyim. Unutmazsam yazarım sana.B. Haki neden yok? Benim düşüncem gördüklerimize göre net Luffy önde. Ama sen neden böyle düşünüyorsun merak ettim?
Daha önce başka bir yere yazdıysan link de atabilirsin. Kaçırmış olabilirim.
Nasıl alakası olmaz yaAlakası yok.
Fiziksel güçlerini yükseltmiyorlar yapma etme gözünü sevem. Gördüğümüz kullanım sertleştirme üzerine. Fiziksel güce bir katkı yaptığını görmedik.Nasıl alakası olmaz ya
B haki doğrudan fiziksel güçle alakalı bir durum. İnsanlar fiziksel güçlerini yükseltmek için bu zımbırtıyı kullanıyorlar. Neyse görüş açılarımız farklı diyelim