Saflık nedir ya Nasıl bir klassman o- Kral haki
- Hız
- Saflık
Saflık nedir ya Nasıl bir klassman o- Kral haki
- Hız
- Saflık
O teorilere gerek yok, ben o sahneye çok baktım, bölgesel değil gibi, komple buz dağılıyor gibi duruyor. H. haki olma ihtimali yüksek. İp olabilir, Dof zeki adam, çok rahat arkasını döndü ama gerçek olan bir şey var ki, Kuzan'a karşı abilerim var diye güvenmedi tek etken o değil. Tenhada oraya Kuzan bunu gömse sonuçlara bakalım. Kutsalları tehdit ediyordu, sırlarını biliyordu. Kutsallar sevinir. Kaido tarafı ve silah sağladığı yer altı dünyası kargaşaya düşer. Onun için de kimse Kuzan'a gitmez. Rosa'ya çökerler, Ceader'i ele geçirmek için hareket ederler. Kuzan için korkacağı bir durum yok yani, Wg Shichi indirdi diye bir şey yapmaz.Demiş olabilirsin
Ben ip olduğunu düşünüyorum. Google'da bakarken bir teori görmüştüm H.Haki ile çıktığına dair.
Burada var mesela. Buffalo çok şükür henüz kalbi donmamış diyor ve H.Haki'nin tetikleyicisi kalpmiş falan.
https://opforum.net/threads/the-source-of-haoshoku-haki.19996/
Hayır Fuji ölsün diye yollanmış Rosa'ya ama akıllı çıktı, kimseye karışmadı, canını kurtardı.@Daredewill Amiral gazabı derken Fujitora'dan mı bahsediyor acaba
İşin en ilginç tarafı Kizaru vs Ray olduğunda adam bir damla terledi diye Kizaru alıyordu dövüşü. Ama aynı şey Fuji'de geçerli değil(Eleman Luffy'e yaptığı hareketten sonra kalpten gidecekti)
Bi Moria'ya bakar. Verecek Luffy'ye bir kılıçcı gölgesini, sonra izleyecez Mihawk'ı kesmesini.Zoro'nun Luffy'e karşı üstün olduğu tek şey kılıç yeteneği başka bir şey değil
La bırak gözünü seveyim, kayıp dişi yerine gelmiş çocuğu handikaplı saydınız, bağrı deşik adam kendine ilk yardım uyguluyabiliyor diye sıfır model otomobil olduDressrosa arc'a girdiğimiz andan beri Dof'un su içmesi bile ona handikap olmuştu. Red hawk yediğinde %50'si gidiyordu adamın. Bunlara karşı çıktık diye biz bozduk. Tabiki olmayan bir şeyden bahsedilirse karşı çıkacağız. He Dof hendikaplıydı he.
Burda karıştırdığın bir şey var. Birbirine karşı handikaptan bahsediyoruz. Kata gibi hiçbir şey yapmamış adam ile Luffy'nin atlattığı badireler karşılaştırıldığında herhalde handikaplı diyeceksin. Bunu siz kabul etmiyorsunuz. Çünkü başka sorunlar ortaya çıkıyor. Kurnaz adamsın vesselam.La bırak gözünü seveyim, kayıp dişi yerine gelmiş çocuğu handikaplı saydınız, bağrı deşik adam kendine ilk yardım uyguluyabiliyor diye sıfır model otomobil oldu
B. Haki neden yok? Benim düşüncem gördüklerimize göre net Luffy önde. Ama sen neden böyle düşünüyorsun merak ettim?- Kral haki
- Hız
- Saflık
Kurnaz adam, kimseye çaktırmayana denir Alpa'cım.Burda karıştırdığın bir şey var. Birbirine karşı handikaptan bahsediyoruz. Kata gibi hiçbir şey yapmamış adam ile Luffy'nin atlattığı badireler karşılaştırıldığında herhalde handikaplı diyeceksin. Bunu siz kabul etmiyorsunuz. Çünkü başka sorunlar ortaya çıkıyor. Kurnaz adamsın vesselam.
Bize sökmüyor. Orası ayrı.Kurnaz adam, kimseye çaktırmayana denir Alpa'cım.
Orda sinirden yaptığı şeyi neye yoruyorsun böyle ya Tartışma çıkarma çabanı takdir ediyorum.@Daredewill Amiral gazabı derken Fujitora'dan mı bahsediyor acaba
İşin en ilginç tarafı Kizaru vs Ray olduğunda adam bir damla terledi diye Kizaru alıyordu dövüşü. Ama aynı şey Fuji'de geçerli değil(Eleman Luffy'e yaptığı hareketten sonra kalpten gidecekti)
Adam sinsi ve kuşkucu... Tayfaya gelen herkesin hakkında kesin yargısı yok. Robin'in arkasından düşman mı dost mu muhabbeti yapıyor, Sanji'ye Allah'ından bulsun diyor falan.Saflık nedir ya Nasıl bir klassman o