Ne de olsa Zoro Mihawk'tan eğitim aldı.Madem herkes yazıyor ben de yazayım
İki yıl aradan sonra tayfa ilk toplandığında her şeyde Zoro öndeydi.
Şimdi geçen arclerle beraber, Luffy yavaş yavaş yakalıyor reisi
Ne de olsa Zoro Mihawk'tan eğitim aldı.Madem herkes yazıyor ben de yazayım
İki yıl aradan sonra tayfa ilk toplandığında her şeyde Zoro öndeydi.
Şimdi geçen arclerle beraber, Luffy yavaş yavaş yakalıyor reisi
Diyorum Kars ne alaka. Zaten KAta Zoro'ya benziyor. Tabi renklendirme olmayınca.Şimdi bir daha bak.
Aynen bu Sanji'nin kardeşi de benziyor.Diyorum Kars ne alaka. Zaten KAta Zoro'ya benziyor. Tabi renklendirme olmayınca.
Bir sahne yok zaten canım. Olsa koyardım. Oda'nın SBS'de söylediği mevzudan dolayı her zaman Luffy'nin h.hakide, Sanji'nin k.hakide, Zoro'nun b.hakide diğerlerinden üstün olacaklarını düşünüyorum. Üstüne bir de ''hakin benden iyiyse seni kesemem,'' lafı eklenince, kendimce emin oldum. Bu zaten işin ''bence''si.@F.M. Dostoyevski
Dayanaklılık konusu neyse de B.haki konusunda üstün olduğunu sana ne düşündürüyor merak ettim açıkçası.Karşılaştırma için bir sahne de yok elimizde.
Ben de bir şey mi kaçırdım diyorum o haki yüksekse kesemem işi yaş.Bizim sığır yanlış anlamış o mevzuyu muhtemelen.Hakinin eklendiği materyal ve haki seviyen diğerinin yüklediği haki ve hakinin yüklendiği materyalin sertliğinden yüksekse kesmesi veya üstün gelmesi lazim.Yani mantiken tabi.Yoksa Jozu çöpBir sahne yok zaten canım. Olsa koyardım. Oda'nın SBS'de söylediği mevzudan dolayı her zaman Luffy'nin h.hakide, Sanji'nin k.hakide, Zoro'nun b.hakide diğerlerinden üstün olacaklarını düşünüyorum. Üstüne bir de ''hakin benden iyiyse seni kesemem,'' lafı eklenince, kendimce emin oldum. Bu zaten işin ''bence''si.
@Alpamis Yeşili mi diyorsun? O tamamen renkten ötürü. Bu alemde tek yeşil Zoro.
Bizim sığır.Ben de bir şey mi kaçırdım diyorum o haki yüksekse kesemem işi yaş.Bizim sığır yanlış anlamış o mevzuyu muhtemelen.Hakinin eklendiği materyal ve haki seviyen diğerinin yüklediği haki ve hakinin yüklendiği materyalin sertliğinden yüksekse kesmesi veya üstün gelmesi lazim.Yani mantiken tabi.Yoksa Jozu çöp
Aslında orası karışık bir mevzu. Ben de Zoro gibi anlayamıyorum galiba. Kessin de gerisi önemli değil gerçi.Ben de bir şey mi kaçırdım diyorum o haki yüksekse kesemem işi yaş.Bizim sığır yanlış anlamış o mevzuyu muhtemelen.Hakinin eklendiği materyal ve haki seviyen diğerinin yüklediği haki ve hakinin yüklendiği materyalin sertliğinden yüksekse kesmesi veya üstün gelmesi lazim.Yani mantiken tabi.Yoksa Jozu çöp