Eyvallah Yazdıklarım bana göre kesin olanlar. Tartışmaya açık olanlar da varMadem herkes yazıyor ben de yazayım
İki yıl aradan sonra tayfa ilk toplandığında her şeyde Zoro öndeydi.
Şimdi geçen arclerle beraber, Luffy yavaş yavaş yakalıyor reisi
Portgas'tan çıkarıyorlar galiba kim olduğunu. Ben öyle hatırlıyorum.Ace'nin ayağına Dünyanın En Güçlü adamı geliyor, yanlış hatırlamıyorsam çocuğun yaptıklarına bakarak Roger'in evladı olduğunu öğreniyorlar.
Yeni dünyaya girmek için birilerinin eğitimine falan ihtiyaç duymuyor. Çocuk başlı başına efsane ve Ace'nin yenildiği BB, Shanks'ın gözünü çizmiş bi hayvanat üstelik bariz bir meyve avantajına da sahipti dövüştü.
İşin özeti Ace gibi kibar, eğlenceli ve asi bir elamanın hikayesi senin benim gibilerin hoşuna gitse bile 10 yaşındaki çocuğun hoşuna cıvıtık bir lastik gidiyor ne yaparsın dünya işte
Niye yazdin bunu. Simdi dalga gececekler, xd li yorumlar yapicaklar.Ben Zoro'nun Luffy'den üstün olduğunu düşündüğüm noktaları yazıp kaçıyorum.
1- Dayanıklılık.
2- B.Haki.
Başka aklıma gelmedi.
Biri xd koyuyorsa objektiftir. Ondan öyle yani. Biz fan olduğumuz için koyamayız.Niye yazdin bunu. Simdi dalga gececekler, xd li yorumlar yapicaklar.
Ayica bende katılıyorum yazdiklarina.
Sen de koy, sorarlarsa ortamlarda objektifim dersin. Ha bu arada "xd"Biri xd koyuyorsa objektiftir. Ondan öyle yani. Biz fan olduğumuz için koyamayız.
Kata'ya çok benziyor avatar.Biri xd koyuyorsa objektiftir. Ondan öyle yani. Biz fan olduğumuz için koyamayız.
Hahaha ben Zoro seven bir objektifim xDSen de koy, sorarlarsa ortamlarda objektifim dersin. Ha bu arada "xd"
Anlamadım dostum.Kars'ta çok benziyor avatar.
Şimdi bir daha bak.Hahaha ben Zoro seven bir objektifim xD
Anlamadım dostum.