İşte 747. bölümde işte. Japonca sen bulursun.Nerede geçiyor tam olarak hatırlamıyorum da.
http://mangapark.me/manga/one-piece/s3/c747/8
İşte 747. bölümde işte. Japonca sen bulursun.Nerede geçiyor tam olarak hatırlamıyorum da.
Dayanıklık olarak bizimle mi kıyaslayalım bu adamları? Önemli olan işlevlerini yerine getirebilmeleri. Yoksa aynı günde 3 maça çıkan boksör de görmedik sonuçta. Luffy bu konuda enerji bakımdan zaten Dof'tan çok daha fazla yıpranmış.Fuji'yi tek mi alırım dedi, sen onu incele.
Açık kalp ameliyatı mı yaptı, hadi onu yapsın diyelim. Sen en basit ameliyatı olsan ertesi gün halısahaya çıkar msın?
İlk yardım da kanayan yere bastırırsın ama ben giren mermiyi ilk yardımda çıkaranı görmedim.Hayretler içindeyim, adam ilk yardım dedikten sonra kendisine nasıl ilk yardımda bulunduğunu anlatmış ama sanki ilk yardım farklı, sonra yaptıkları farklı diye yazıyorsunuz.
Bravo
Yani şimdi biri gelip kendime ilk yardımda bulunabilirim, şu kanayan yerime bastırayım dese, ilk yardım farklı kanayan yere bastırması farklı olacak
Duruma göre ilk yardım değişir hani bunu mu anlatalım sana ? Mermi yarasına yapılacak ilk yardım da vardır, zehire de. Durum, ilk yardımı uygulayacak şahsın konu üzerindeki yeteneğine ve hakimiyetine bağlıdır.İlk yardım da kanayan yere bastırırsın ama ben giren mermiyi ilk yardımda çıkaranı görmedim.
Vallaha anlatsan iyi olur. İlk yardımda bulunup gerisini teknik donanima göre hallederse yine bir nevi ameliyata geçmiş olur. İlk yardımın olayı bellidir. İyileştirme onarma üzerine olmaz. Daha çok engelleme uzerine ya da olduğundan daha kötüye gitmesin diye uygulanan şeylerdir.Duruma göre ilk yardım değişir hani bunu mu anlatalım sana ? Mermi yarasına yapılacak ilk yardım da vardır, zehire de. Durum ilk yardımı uygulayacak şahsın konu üzerindeki yeteneğine ve hakimiyetine bağlıdır.
Adam iç organları kaybolmasın diye kendine ilk yardım uyguluyor ve bunu iplikleri sayesinde yapabilir ama tüm bunlar durumun ilk yardımlık olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Kendime ilk yardımda bulunabilirim şuan ipliklerim organları onarıyor demeyi nasıl bu kadar çarpıtabiliyorsunuz, fanlık dersleri alacam sizden Wano'da işime yarar
Eee adam ne yapıyor sanıyorsun, yanıp kül olacak organları yanmayacak derecede, yok olmayacak derecede onarıyor. Bunu 50 kere yazdık. Adamın içinden dumanlar çıkıyor. Law organlarını yok edecem diyor. Adam bunu engelliyor.Vallaha anlatsan iyi olur. İlk yardımda bulunup gerisini teknik donanima göre hallederse yine bir nevi ameliyata geçmiş olur. İlk yardımın olayı bellidir. İyileştirme onarma üzerine olmaz. Daha çok engelleme uzerine ya da olduğundan daha kötüye gitmesin diye uygulanan şeylerdir.
Aynen bende merak ediyorum ne yaşadıklarını.Wble aralarında ne geçmişse Croco çok fena kin beslemiş babalığa.
Tamam buldum. Sadece son kısmı çevirsem yeterli olur herhalde.
Adam tek alırım diyor muş ReisTamam buldum. Sadece son kısmı çevirsem yeterli olur herhalde.
Doflamingo : Kolay olacağını düşünmüyorum ama bir şekilde halledebileceğim.
Merak edenler bakabilir.