Evet. Alpamis atmıştı bana.Büyük handikap var yani, saol. Japonca değil mi?
Evet. Alpamis atmıştı bana.Büyük handikap var yani, saol. Japonca değil mi?
Kendime ilk yardımda bulunabilirim diyor bu ilerisini de halledemediği anlamına gelmiyor. Adam bildiğin ilk yardımını da yaptı sonrasında kendini onarmaya da devam etti. İlk yardım ile onarmak ayrı şeylerdir. Ben ilk yardım da birisinin içinden kurşun çıkarıldığını görmedim. Yaranın üstüne basarsın sararsın kan akmasını engellersin. Bu da ilk yardımdır.Adam açıkca ilk yardım demiş, ilk yardımda da hastayı onarırsın ama ne durumda olacağını anlatmaya gerek yok.
İlk yardımlık hali ile dövüşmüş işte neyini uzatıyon HİÇ
Ya iyileştiriyor diyo siz hala Doffy yi savunacam diye kavramları es geçiyosunuz.Adam açıkca ilk yardım demiş, ilk yardımda da hastayı onarırsın ama ne durumda olacağını anlatmaya gerek yok.
İlk yardımlık hali ile dövüşmüş işte neyini uzatıyon HİÇ
Dof adam adam gerçi babasını kardeşini kesti gözümden düştü
İşte yarasının üzerine bastı, organlarının tamamen kaybolmasını engelledi. Adam atağı yediğinde içinden dumanlar çıkıyor ağzından yüzünden kilo kilo kan kusuyor. Kendime ilk yardımda bulunuyorum diyor ama nerde, Belamy'den yumruk yemiş Luffy'le eşit handikaplıKendime ilk yardımda bulunabilirim diyor bu ilerisini de halledemediği anlamına gelmiyor. Adam bildiğin ilk yardımını da yaptı sonrasında kendini onarmaya da devam etti. İlk yardım ile onarmak ayrı şeylerdir. Ben ilk yardım da birisinin içinden kurşun çıkarıldığını görmedim. Yaranın üstüne basarsın sararsın kan akmasını engellersin. Bu da ilk yardımdır.
Fuji'yi tek mi alırım dedi, sen onu incele.Evet. Alpamis atmıştı bana.
Açık kalp ameliyatı mı yaptı, hadi onu yapsın diyelim. Sen en basit ameliyatı olsan ertesi gün halısahaya çıkar msın?İşte cansız nesne olmadığı için onu iyileştirmek olarak da yorumlayabilirsin. Zaten ben yediği acıyı ve köteği sayıyorum.
Nerede geçiyor tam olarak hatırlamıyorum da.Fuji'yi tek mi alırım dedi, sen onu incele.
Açık kalp ameliyatı mı yaptı, hadi onu yapsın diyelim. Sen en basit ameliyatı olsan ertesi gün halısahaya çıkar msın?
Kendime ilk yardımda bulanabilirim diyor. Sonrasında da şu an da iplerim organlarımı onarıyor diyor. Burdan hem ilk yardımını hem de ameliyatını yaptığını anlıyoruz. Yani ilk yardımı da aşıyor. Sana örnek veriyoruz hala aynı şeyleri diyon.İşte yarasının üzerine bastı, organlarının tamamen kaybolmasını engelledi. Adam atağı yediğinde içinden dumanlar çıkıyor ağzından yüzünden kilo kilo kan kusuyor. Kendime ilk yardımda bulunuyorum diyor ama nerde, Belamy'den yumruk yemiş Luffy'le eşit handikaplı