Eyvallah.Red'e bakma sen. Onun tek misyonu sürekli aynı kişilere muhalefetlik yapmaktır ve işin sonunda da beceremeyip eline yüzüne bulaştırmaktır. Ama tekrardan tebrik ediyorum. :/
Red'in canı sağolsun.
Eyvallah.Red'e bakma sen. Onun tek misyonu sürekli aynı kişilere muhalefetlik yapmaktır ve işin sonunda da beceremeyip eline yüzüne bulaştırmaktır. Ama tekrardan tebrik ediyorum. :/
Hmm bence Luffy Doflamingo'nun aldığı darbeleri alsa o da yaşamaya devam ederdi xdSen Adana diyorsun, ben Mersin; orta yolu bulamayacağız. Ark biteli çok oldu, ikimizin de fikri sabit.
Bilinç kaybı yaşadıysa da etkili olamamıştır. Geleceği görmemek değildi kastım, sezgi hakisi idi daha çok.
Luffy'nin Don Chinjao, Bellamy ve bir kukladan aldığı darbelerden ziyade; Dof'un içten aldığı gamma knife, counter shock gibi tıbbi hamleler çok daha etkili olmuştur, ki bunu Law da, Luffy de söylüyor.
Gemideki sahnenin günler sonrası olduğunun farkındayım, 3 gün koma dedin; ona göre cin gibi...
He ya. Yorumlara göz gezdiriyorum sadece çünkü yıl oldu söylenen şeyler değişmediUlan ne yaptınız ne ettiniz aylar sonra Luffy-Dof tartışmasını başlattınız gene.
Yok yok saksıya oturturum anlamı da çıkar. Yuh lan.@Alpamis Al bak, hatta tüm herkese bildirim gitse iyi olur. Kendi başına gömeceğim diyor. Tayfa hep beraber dalma diye bir şey yok.
Bu arada teşekkürler.
Bir şekilde halledeceğim demek ile gömeceğim demek aynı şey değil la. Hayırdır Yapacağı en baba şey hükümet yardımı almak olur. Picayla beraber 2 sümüklü veledin hakkından gelemeyen adam Amiral alacak xDDoflamingo : Kolay olacağını düşünmüyorum ama bir şekilde halledebileceğim.
10 dakika boyunca, yamulmuş haldeyken peşpeşe saldırılara maruz kalırsa yaşamaya da bilir insan. Gerçi öldürmeyen GOda öldürmüyor. Hele ki Luffy'i... Mesela Jinbei'nin balıklıktan gelen yağ tabakası Akainu'dan aldığı darbeyi ucuz atlatmasını sağlarken, Ace hık diye gidiyor.Hmm bence Luffy Doflamingo'nun aldığı darbeleri alsa o da yaşamaya devam ederdi xd
Benim tartıştigim o değil ki.@Alpamis Al bak, hatta tüm herkese bildirim gitse iyi olur. Kendi başına gömeceğim diyor. Tayfa hep beraber dalma diye bir şey yok.
Bu arada teşekkürler.
Aslında hata Dof'ta. Diamante'yi salsa. Ne Luffy bırakacakmış ne Fuji : ))@Alpamis Al bak, hatta tüm herkese bildirim gitse iyi olur. Kendi başına gömeceğim diyor. Tayfa hep beraber dalma diye bir şey yok.
Bu arada teşekkürler.
Bir an 4 milyar diye okudum resimdekini İlginç bir sayı sistemi var bunlarda.One Piece dünya çapında 430 milyon kopya satmış.
BB onun içinden geçer yavaş yesin. Kafasına kafasına vurur şoku, yemek yemeye küser BM.O değil de BM, BByi yese ne olur acaba? 3 meyveli mi olur, patlar mı, yoksa sadece geğirir mi?