Zaten Zoro bunu kıskanmış gibi diş biliyor dikkat edersen.Aslında Zoro ile tanışmak istiyordu. Kaptana ayıp olmasın diye Luffy dedi.
Zaten Zoro bunu kıskanmış gibi diş biliyor dikkat edersen.Aslında Zoro ile tanışmak istiyordu. Kaptana ayıp olmasın diye Luffy dedi.
Allah'tan Luffy teke tek galibiyet alamıyor yoksa herkesi yarattı diye gezerdiniz ortadaSonunda anladım biremin.
@amaneden
Aslında Zoro ile tanışmak istiyordu. Kaptana ayıp olmasın diye Luffy dedi.
Sen süper lig izlerim ama İngiltere İspanya dan iyidir derim diyorsun. Duygusallığı bırak. Bir seride merak edilen dövüşler sadece söylenip geçilenlerse, kaliteli dövüş yoktur. Arlong falan iyi başladı, sonra o seviyeyi daha yakalamayadı. Koca Mf den 1 tane dövüş sayamazsın. Duygusal bakmayın, sonra Shanks kazanıyor.Senin odun gibi baktığın sahnelerde bende duygular şelale olabiliyor Selim. Alpa'nın verdiği örnek bile yeterli. Dövüş bitimindeki Luffy'nin Robin'e beraber dönelim diye bağırması bile benim için o dövüşü efsane yapmaya yeterli oluyor.
Allah'tan Zoro bosslarla savasmıyor yoksa KK o olacak derdiniz. Dur bakayım bunu aslında zaten söylemiştiniz.Allah'tan Luffy teke tek galibiyet alamıyor yoksa herkesi yarattı diye gezerdiniz ortada
Savaşınca tek atıyor belki o yüzdendir, Bknz = Hody, MorganAllah'tan Zoro bosslarla savasmıyor yoksa KK o olacak derdiniz. Dur bakayım bunu aslında zaten söylemiştiniz.
Gitsin Pica'yı tek başına yensin ahaha.Savaşınca tek atıyor belki o yüzdendir, Bknz = Hody, Morgan
Kurtarmak içindi o tabi sen anlamazsın, sana kalsa Luffy yemek yiyip, bir öküzün sırtında Dof'a ulaşıncaya kadar handikapa giriyorGitsin Pica'yı tek başına yensin ahaha.
Bowling topu gibi bakın orda topu gibi diyorum fırlatılan adamı fazla övüyonuz.
La bırak neredeyse her Arc Luffy olmasa eşek cennetini boylayacak adamı seri sonunda Luffy ile kiyasliyorlar.Gitsin Pica'yı tek başına yensin ahaha.
Bowling topu gibi bakın orda topu gibi diyorum fırlatılan adamı fazla övüyonuz.