Luffy'nin seri sonunda Marco seviyesi olduğu yerde diğer novalar falan anca koramiral belki daha azı eder daha fazlası değil dalga geçiyor büyük ihtimalDalga mı geçiyorsun la? :/
Daha şimdiden karşısına almış zaten Marco'yu. Gerçek Marco da Wano'da Luffy'nin gücüne hayran kalacak zaten.Luffy'nin seri sonunda Marco seviyesi olduğu yerde diğer novalar falan anca koramiral belki daha azı eder daha fazlası değil dalga geçiyor büyük ihtimal
Bu da şekil ama Kara Kral'dan daha iyi kral haki çakanını görmedim dahaAnimatörlerin batırmalarına rağmen şu sahnedir.
Ha şunu bileydin baştan bıremın.Luffy seri sonunda Marco seviyesi olacak. Zoro ise Roger'ı bile geçecek.
Hatta Kid felan bu isimler de Amiral seviyesi olur.
Zaten Zoro WB'ye benziyor. Dayanıklılık olarak aynı zaten. Fiziksel olarakta Kaido kadar güçlü olur. Haki olarak Shanks gibidir. Kılıç olarakta Mihawk'ı geçti mi isterse WB ile Roger gelsin yine de sıkıntı olmaz.
O hasır şapka... Senin gibi korkusuz bir adama oldukça yakışıyor. Seninle tanışmak istiyordum... Monkey D. Luffy!Bu da şekil ama Kara Kral'dan daha iyi kral haki çakanını görmedim daha
Sonunda anladım biremin.Ha şunu bileydin baştan bıremın.