Bizi kendi kesinliğimizde mutlak suretle boğacağı konusunda Oda'ya güvencim tamBu meyve ve içindeki şeytan muhabbeti açıklanır da Teach'in overpower durumunun kısıtlanması gerekiyor bence.Yoksa forumda her konu biraz laklak .Şaka bir yana bu argümanlı konuşmalara uyuz oluyorum herkeste kendi kesinliğini mutlak etme çabası sanki açılan başlıklar Luffy hangi meyveyi yemiştir tarzı
Yok.Beyler bugün One Piece yoktu demi ya..
Oda bizi biz yaşarken bozsun fazla bir şey istemiyorumBizi kendi kesinliğimizde mutlak suretle boğacağı konusunda Oda'ya güvencim tam
Fuji devrimci olmasa bile son savaşta denizcilerin yanında olmucak bence.Dressrosa'dan sonra Aka ve Fuji'yi omuz omuza savaşırken hayal edemiyorum.@Hakili Yumruk kuzan konusunda aynı düşünüyormuşuz ama fujiye öyle bir ihtimal vermiyorum çünkü baktığımız zaman sengokuyla kafaları neredeyse aynı yani denizcilerden cayacağını düşünmüyorum
Bence vegapunk da devrimcilerden ve zorla çalıştırılıyor yoksa kuma kendini neden klonlattırsın veya bilincini vegapunka teslim etsin ki kuma da devrimcilerden ve vegapunkla bir iş çevirdiğini düşünüyorum.
Bu konu hakkında bir sürü teori var. Yami Yami no Mi sayesinde aldı diyen var, bedeni farklı diye aldı diyen var. Tek tek saymak yerine, genel yazdım.tekniğin ismi orjinalmiş yalnız(!)
Hahaha umarım : ))Oda bizi biz yaşarken bozsun fazla bir şey istemiyorum
Finalden önce Kuzan gibi bir ayrılık bekliyorum Fuji'den(savaşarak değil)Fuji devrimci olmasa bile son savaşta denizcilerin yanında olmucak bence.Dressrosa'dan sonra Aka ve Fuji'yi omuz omuza savaşırken hayal edemiyorum.
Bir süredir Vegapunk'ın devrimci olduğunu bende düşünüyorum.Zamanı geldiğinde de Vegapunk ve Kuma ikilisi hükümete sağlam bir darbe vuracaktır hatta.