Law poşeti D çıktiğından beri D ler hakkındaki görüşlerim değişti.İstemem öyle bir şey şahsenKid D Eustass
@Alpamis
Ahahhaha güzel yakalamışsın da Wb o topluluğa bir tane vurur o ayrı.Ayrıca Corocodile
Law poşeti D çıktiğından beri D ler hakkındaki görüşlerim değişti.İstemem öyle bir şey şahsenKid D Eustass
Baktı işin altından kalkamayacak gelecek her yardım için Buggy'e bile laf yapmıştır. Ace gibi güce boyun eğersem nasıl adam olabilirim mantığında olan birinin en güçlü olmama rağmen yine de boyun eğerim ... Gerisini getiremedim. Düşündüm de WB harbi balonmuş.Law poşeti D çıktiğından beri D ler hakkındaki görüşlerim değişti.İstemem öyle bir şey şahsen
@Alpamis
Ahahhaha güzel yakalamışsın da Wb o topluluğa bir tane vurur o ayrı.
Crocodile kısmını kaçırmışsın.Baktı işin altından kalkamayacak gelecek her yardım için Buggy'e bile laf yapmıştır. Ace gibi güce boyun eğersem nasıl adam olabilirim mantığında olan birinin en güçlü olmama rağmen yine de boyun eğerim ... Gerisini getiremedim. Düşündüm de WB harbi balonmuş.
Oğlunun hayatı için her türlü yardımı almak istiyor adam.Normal zamanda yanlış olabilir ama orada oğlunun hayatını kendi şerefinin üstüne koyuyor.Bu WB'yi daha da yüceltir bence.Baktı işin altından kalkamayacak gelecek her yardım için Buggy'e bile laf yapmıştır. Ace gibi güce boyun eğersem nasıl adam olabilirim mantığında olan birinin en güçlü olmama rağmen yine de boyun eğerim ... Gerisini getiremedim. Düşündüm de WB harbi balonmuş.
Güzel açıkladın. Şimdi bunu bir de Luffy'e uygula. O sanki kendisi için ittifak kurdu. Luffy'i bu yüzden kınayan biri WB'nin suratına tükürmelidir. Hadi Luffy boyundan büyük işe karıştı. Sen kendinin de söylediği gibi Beyaz Sakal'sın.Crocodile kısmını kaçırmışsın.
Meseleye kurgusal bak.Buggy gibi bir trollün orada ölmesini Oda istemiyor.Acei kurtarmaya yarayacak her yardımı kabul ederdi Wb orada.Koskoca Wbnin tüm gücünüzü Luffye verin diyebileceğini düşünebiliyor musun.şenkse velet çeken,Akainuya git mum yak diyen adam bu.
Wb balonsa Opta krakter yok demektir.
İyide ben Luffye suç bulmuyorum ki.Sadece malum mesajdan bir çıkarım yaptım.Güzel açıkladın. Şimdi bunu bir de Luffy'e uygula. O sanki kendisi için ittifak kurdu. Luffy'i bu yüzden kınayan biri WB'nin suratına tükürmelidir. Hadi Luffy boyundan büyük işe karıştı. Sen kendinin de söylediği gibi Beyaz Sakal'sın.
@Hakili Yumruk
Yukardaki gibi düşünüyorum.
Ben de sübliminal dedim ya.İyide ben Luffye suç bulmuyorum ki.Sadece malum mesajdan bir çıkarım yaptım.
Yok sanki bana sitem edermiş gibi yazdın da ondan şey ettimBen de sübliminal dedim ya.
Aynen bıremın, WB teklif yapmasaydı Buggy kelleyi alıyordu WB'nin.Buggy gibi kendisini öldürmeye gelen adama Luffy bile ittifak olalım diye teklif etmemiştir WB'nin aksine.