Dolaylı yoldan yapıyor şimdiYapamadan yıktılar onu
Dolaylı yoldan yapıyor şimdiYapamadan yıktılar onu
işte annesi öldü, kardeşi ile bu da sefil olmasın diye yaptı.Kardeşi için değil de annesinin ölümü onda büyük etki bırakıyor. Haklı olmasa da sebebi anlaşılabilir.
Küçük çocuğu yargılayalım mı yani, çevresi kötü etkilemiş. Sıradan halk çarmığa germiş.Kardeşi için mi babasını öldürmüş He o zaman adam melek Ki kardeşi için öldürdüğünü hatırlamıyorum. Tekrardan Kutsal Ejder olmak için babasını öldürüyor.
Bir çocuk hırsızların arasında büyüse ve hırsızlık yapsa suçsuz mu olacak mesela?işte annesi öldü, kardeşi ile bu da sefil olmasın diye yaptı.
Küçük çocuğu yargılayalım mı yani, çevresi kötü etkilemiş. Sıradan halk çarmığa germiş.
Savaş görmemiş çocuklar ile barış görmemiş çocukların farklı değer yargıları vardır.Bir çocuk hırsızların arasında büyüse ve hırsızlık yapsa suçsuz mu olacak mesela?
Az önce cevabını vermiştim sana Beni ezdiler ben de ezeyim. Bana çok saçma geliyor. Aynı yerde yaşamışlar ama Rocinante öyle olmamış. Niye acaba?Savaş görmemiş çocuklar ile barış görmemiş çocukların farklı değer yargıları vardır.
Bu lafı tahmin et kim söyledi
5-6 yaşında olan bir çocuk değil mi? Gören 12-14 sanacak. Sabo hırsızdı. Lufy de ondan etkilendi bencil biri oldu.Bir çocuk hırsızların arasında büyüse ve hırsızlık yapsa suçsuz mu olacak mesela?
Luffy bencil ama bir Doflamingo değil yani. Luffy'nin birine benim için öl diyeceğini düşünmüyorum.5-6 yaşında olan bir çocuk değil mi? Gören 12-14 sanacak. Sabo hırsızdı. Lufy de ondan etkilendi bencil biri oldu.
Kid D EustassKid in hikayesi muhteşem olurdu cidden.
Sübliminale sübliminal. Kafasını kesmeye gelen adamlara Buggy gibi kendisini öldürmeye gelen adama Luffy bile ittifak olalım diye teklif etmemiştir WB'nin aksine.Ooo subliminial mesaj.Bayılırım.