Kaç para ulan bir yeni bölüm
Son savaş zaten muhtemelen Luffy+müttefikleri+devrimci vs denizci+hükümet olucak.Teachin hükümetle bir süre iş birliği yapacağı teorileride var.Hangi ihtimal olursa olsun son savaşta Teach'le de muhattap olunacak ve Teach'le Luffy'den başkası muhattap olmaz.Finalden önce Kuzan gibi bir ayrılık bekliyorum Fuji'den(savaşarak değil)
Final savaşı da tahmin ettiğim gibi olursa Luffy Kk olduktan sonra "sistemi değiştirme savaşı" şeklinde olur ki yendiği yonkuolar + denizciler vs Devrimciler Shanks ve devrimci düşünenler.Kk olmak için daha önce Bb yenerse Luffy finalde Luffy ve ekibi genç Goroseilerle çarpışırken Bb ile çarpışacak isim Fuji veya Shanks olur gibime geliyor.
Fujinin gücüne de ruhuna da inancım tam.
Bende Akainu ve Dragon'un bir geçmişi olduğunu düşünüyorum.Zaten mfde sürekli ''Dragon'un oğlu'' diyor.Son savaşta ikisi karşılaşıp ufak çaplı bir sürtüşme olabilir ama Akainu'yu Sabo'nun alacağına %100 gözle bakıyorum.Dragon'un ise asıl muhattabı gorosei olucaktır.Goroseilerden biriyle kapışacaktır ama hangisi kestiremiyorum.Tahminimce ya sarışın ya kılıcı olmayan kel ya da bastonlu amca olucaktır.@Hakili Yumruk
Aşağı yukarı savaş tahminleri aynı vs içerikleri değişiyor.Akainunun düşmanı çok Dragon da karşısına geçse şaşırmam Luffy de Garp da (bizim bunak yine mesleki deformasyona uğramazsa).İşte sistem değişecekse (herkes denizde özgürce dolaşacaksa) yonkuolukta kalmaz ortada.Ee Kaidoyu bu arc indiremeyecek sadece yenecek dahası ile müttefikler ilgilenirken Luffygiller gençleştirme meyveli Goroseiler ve Hükümet adamlarını alırlar diye düşünüyorum.
O 8 kişi amiral değilde, amiral yardımcısı veya yardımcı amiral diyor sanırsamhatta akainu, kizaru, fuji ve red bull da o 12 kişilik kadrodan.. diğer 8 kişilik kadrodan 2 si de Sbs de demiş Oda efendi..(Gion and Tokikake)
Yalnız teoriyi hoşmuş..
Kaidonun tayfasında da belki bu tarz bi oluşum vardır .. Ne de olsa adamın bi lakabı da Vahşi Hayvanlar Kralı.. Nenden olmasın..
@Baryshx
Seriyi nasıl okumuşun bilmiyorum ama amirallerden hiçbiri Akainu'nun façasını alamaz. Kizaru biraz belirsizöyle diyor ama potansiyel olarak amiral dengi heralde onlar da.. yani akaiunun façası yakında ayaklar altına alınabilir zodiac kuşağından güçlü biri tarafından.. tabiki bi teori sadece..
Sadece meyvesi yok ki. Kılıcı da var. Kılıç ve meyveyi birlikte kullanabilir. 932 milyonu boşuna vermemişlerdir diye düşünüyorum.olabilir ya da kızın dövüş tarzına dair aklına bi efekt de gelmemiş olabilir.. Nasıl dövüşebilir ki ,maddenin suyunu sıkma yeteneğiye..
{' + _ + '} {' + _ + '}
Edit:Oda çok çalışkan taşı sıksa suyunu Toei'den çıkarıyor.
{' + _ + '} {' + _ + '}
Smoothie'yi adam yerine koymuyor zaten.Smoothie'nin arkaplanda olması...