O Amiral düşündüğün denizci Amirali değilEyvallah Ben de Teach'in kendisine "Amiral" olarak seslenilmesini istediğini arıyordum
O Amiral düşündüğün denizci Amirali değilEyvallah Ben de Teach'in kendisine "Amiral" olarak seslenilmesini istediğini arıyordum
Farkındayım da belli mi olur?O Amiral düşündüğün denizci Amirali değil
Buggy, Luffy den arta kalanları topluyor. Mf de kodamanların hepis Luffy nin yanındaydı. Buggy 1,2,3. kattaki çöp adamları aldıHerkes Luffy'nin etrafında adam toplama yeteneğini konuşuyor. Ya Buggy?
Olsun. Denizlerdeki en tehlikeli 2. Güç Buggy.Buggy, Luffy den arta kalanları topluyor. Mf de kodamanların hepis Luffy nin yanındaydı. Buggy 1,2,3. kattaki çöp adamları aldı
Adamın ağzı hiç durmuyor ki karşısındaki düşünmeye fırsat bulamayıp aman neyse diyip takılıyor peşine. Ayrıca serideki en güçlü karakterlerden. O tekmeyi yedikten sonra hala ortamlarda geziyor. Her babayiğit yapamaz onuOlsun. Denizlerdeki en tehlikeli 2. Güç Buggy.
Bence o da D. Bu kadar bal olamaz yoksa.Herkes Luffy'nin etrafında adam toplama yeteneğini konuşuyor. Ya Buggy?
Clown D. Buggy ?Bence o da D. Bu kadar bal olamaz yoksa.
Tam olarak Clown D. Star Buggy. Neden Roger Korsanları tayfasına aldı Roger onu?Clown D. Buggy ?