Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O son görsel çok fena. Adamın tekniği tüm adayı etkiliyor, şaka gibi resmen. Güç budur işte.
Zaten başta Bastile bile destek istemiş Issho'nun gücü görmediği için.
Issho bunu yaptığında Tsuru hala destek lazım mı dediğinde Bastile ne desteği herkes ayak altından çekilsin yeter diyor.

Adam güçlüyüm gücümü göstereyim meraklısı biri değil. Az ciddileşecek olsa olan bu oluyor işte.

Baskı balata falan yanmıyor. :S Tayfada birisinin bir özelliğinin daha iyi olduğunu mangada gördüğümde tamam diyip düşünmüyorum bile.

Son cümlende haklısın işte. Ben de diyorum ki mangadaki bilgide Mama geçmiyor bile. Oranın en belasısı Bigmom ama Bege Katakuri diyor. Bigmom'ın adamları içerisinde en fenası Katakuri imiş yani.

Ben bunları diyorum çünkü bizim tayfayla ilgili savunmaların için k.haki mevzusunda koca yonkouyu yaktın. :/ Sen gene bunu savun eyvallah da olmayan bir konuda Bigmom'ı yedirmem. :artiz: Forumda kadın diye midir nedendir bilmem ama zaten yeterince eziliyor bu yaratık. Bana bu konuda mangadan bir kanıt göster de tamam diyeyim. Olan bir şeyi inkar ediyormuşum gibi tepki veriyorsun. :S

İşin garibi Katakuri'nin bu özelliğini ilk duyduğum anda kendi kendime "Ula bu herifinki bile böyleyse Bigmom'ınki kim bilir nasıldır?" diye düşünmüştüm. :/
Senin demek istediğini çok iyi anlıyorum. Valla bak :D

Mama'nın ken. hakisi Katakuri kadar iyi olabilir. Hatta ondan da iyi olabilir. Ama şu ana kadar kenb. hakisi ile belirli bir süre de olsa geleceği gören kimse olmadı. Bu da Katakuri'yi şu an evrenin en iyi kenb. hakisine sahip kişi yapar. Ama bak ''şu an'' diyorum. Yarın Mama 10 saniye ilerisini görüyor densin Mama'dır zaten, bitmiştir.

Anlaşmamız için senin şu an için Katakuri'nin kenb. hakisinin herkesten iyi olduğunu kabul etmen lazım :) Ha dediğim gibi yarın Mama'nınki daha iyiyse onu da ben kabul edeceğim diyorum zati.

Vista var. Ace yok Crocodile var.
Jozu eksik oda çok fark yaratmaz.

Neyse yeri bura değil konu sapmasin:)
Beni nasıl gıcık ediyor bak :)

Jozu fark yaratmaz imiş. Ba ba ba ba ba! Sadece Marco bile Akainu'yu alabilir bana göre. Ama Marco+Jozu fantazi yapar. O kadar diyim. Keşke Enel değil Sakazuki çıksaymış aya yahu. Bu ne yauvvv :/

Senin demek istediğini çok iyi anlıyorum. Valla bak :D

Mama'nın ken. hakisi Katakuri kadar iyi olabilir. Hatta ondan da iyi olabilir. Ama şu ana kadar kenb. hakisi ile belirli bir süre de olsa geleceği gören kimse olmadı. Bu da Katakuri'yi şu an evrenin en iyi kenb. hakisine sahip kişi yapar. Ama bak ''şu an'' diyorum. Yarın Mama 10 saniye ilerisini görüyor densin Mama'dır zaten, bitmiştir.

Anlaşmamız için senin şu an için Katakuri'nin kenb. hakisinin herkesten iyi olduğunu kabul etmen lazım :) Ha dediğim gibi yarın Mama'nınki daha iyiyse onu da ben kabul edeceğim diyorum zati.

Beni nasıl gıcık ediyor bak :)

Jozu fark yaratmaz imiş. Ba ba ba ba ba! Sadece Marco bile Akainu'yu alabilir bana göre. Ama Marco+Jozu fantazi yapar. O kadar diyim. Keşke Enel değil Sakazuki çıksaymış aya yahu. Bu ne yauvvv :/
Bu Marco mu?
http://orig07.deviantart.net/e0b9/f/2010/053/5/5/op_ch_574__wp_vs_akainu_by_arrancari.jpg

Ace can çekişirken o sinirle Vista ile beraber neyi var neyi yok vurup çizik bile atamayan Marco Akainu'u yenecek.

Kusura bakma gülünç .

Hadi bu siteyi geç yaz diğer yabancı forumlarda ara , Akainu net bir şekilde güçlü görülüyor Marco'dan ki öyle.

Jozu felan hikaye. Aokiji'e ilk dikkatsizlikte kaybeden adam. Doflamingo bile kırdı buzu Jozu amele gibi izledi . Dof tek hareketle kitledi sırtında oturuyordu en son.

Bu adam Akainu karşısında anca savunma yapar.

Bu Marco mu?
http://orig07.deviantart.net/e0b9/f/2010/053/5/5/op_ch_574__wp_vs_akainu_by_arrancari.jpg

Ace can çekişirken o sinirle Vista ile beraber neyi var neyi yok vurup çizik bile atamayan Marco Akainu'u yenecek.

Kusura bakma gülünç .

Hadi bu siteyi geç yaz diğer yabancı forumlarda ara , Akainu net bir şekilde güçlü görülüyor Marco'dan ki öyle.

Jozu felan hikaye. Aokiji'e ilk dikkatsizlikte kaybeden adam. Doflamingo bile kırdı buzu Jozu amele gibi izledi . Dof tek hareketle kitledi sırtında oturuyordu en son.

Bu adam Akainu karşısında anca savunma yapar.
Yok la yenebilirler. Kuzan'a boş anında vurup anca iki damla kan getirebilen Jozu ile yanında Vista ile anca ah dedirten Marco, benim tahminlerime göre 2536 darbe vurabilirlerse yenebilirler. Ki vururlar da zaten sonuçta onlar yonko adamı, karşıdaki de kıytırık bir amiral.

Şaka bir yana adam yonko 10 ise amiral 5.5'tur diyor, sen ne anlatıyorsun Ozan?

Yok la yenebilirler. Kuzan'a boş anında vurup anca iki damla kan getirebilen Jozu ile yanında Vista ile anca ah dedirten Marco, benim tahminlerime göre 2536 darbe vurabilirlerse yenebilirler. Ki vururlar da zaten sonuçta onlar yonko adamı, karşıdaki de kıytırık bir amiral.

Şaka bir yana adam yonko 10 ise amiral 5.5'tur diyor, sen ne anlatıyorsun Ozan?

Densetsu ile bu konuyu çok kez tartıştık.

Amirallere çok farklı bakıyor. Bilmiyorum bu adamlar güçlerini ispatlamak için daha ne yapabilir.

860 bölümdür en çok tehdit çıkaran ve ölüm getiren kişide amiral ( Akainu)

Adam Ace'i öldürdü, WB 'i delik deşik etti.
Aokiji'i sakat bıraktı yaktı.
Jinbei'i deldi.
Luffyi yaraladı iziyle geziyor.
İvankov'u hemen yendi geçti .
BB korsanlarına tek başına gitti.

Yani daha ne yapmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık