Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çoğu karakter için böyle. Big Mom'ı görsünler hele. Çok uçuk güçler çıkacak. Daha bir şey göstermedi Kadın.
Çok küçümseniyor kadın. Utanmasalar Katakuri Big Mom'dan daha güçlü diyecekler. Hatta Katakuri'nin hakisi Big Mom'dan fazlaymış:ehe: Ben kadını sevdim korkutucu görüntüsünün altında bir çocuk yatıyor. Brook için ağlıyordu. Aynı Kaido gibi. Kaido da meyve gelmeyecek diye ağlıyordu. Seviyorum böyle karakterleri. Sürekli mahkeme suratıyla gezen karakterleri sevmiyorum.

Ahaha :D

Peki kardeşim. İlerleyen zamanlarda karşılaştırmak için daha net fikirlerimiz olur. Bekleyelim en iyisi.

İnan bir amirale silah doğrulttu diye birini en güçlü sağ kol görmekten daha fazla geçerli sebebim var Zoro'yu Luffy ile eşit ya da daha güçlü görmem için :(

Bak hepsini tek tek yazayım.

Adam Ace'i öldürdü, WB 'i delik deşik etti.

Ace zaten Luffy ölmesin diye kendi ölüme atladı. Bunu yaptığında öleceğini zaten biliyordu. Sanki bana kral savunma yaptı da Sakazuki öldürdü diye yazıyorsun olayı. Bir insan sırtı dönükken nasıl savunma yapar ? Ee bırakalım da savunma yapmayan birini kızartsın Akainu. Herif magma! Bunun övülecek yanı tam olarak nerede ? :)

Wb hekeza. Adam öldü ölecek. Zor ayakta duruyor. Onun da kendisini savunma gibi bir derdi yok. Bu saatten sonra dönüş yok kafasında takılıp Allah ne verdiyse daldı adam magmaya. Akainu zaten ölü birini öldürdü diyemiyorum, çünkü öldüremedi :) Adam Akainu'nun saldırısından sonra bile Karasakal'ı düdükleyip Karasakal tayfası tarafından öldürüldü. Sen neymişsin be Beyazsakal! Adama yarı ölü haldeyken zarar vereni yonkou gücünde yapıyorlar :hhh::respect:

Aokiji'i sakat bıraktı yaktı.

Kendisi de façasını çizdirmiş. Hep diyorum. O dövüş 100 kere olsa kimin kaç dövüş kazanacağı belli olmaz. Mangaka herkes anlasın bu adamların ne kadar denk olduklarını diye 10 gün dövüştürüp Akainu'nun da façasını çizdiriyor. Ama gelin görün ki Akainu 5 saat dövüşüp yarasız bir şekilde dövüş kazanmış gibi Kuzan'dan çok daha güçlü görülüyor. İşe bak :)

Jinbei'i deldi.

Jinbei'nin kucağında Luffy, arkası dönük bir şekilde kaçıyordu. Seride sırtı ile savunma yapan bir karakter görmedikçe Akainu'nun birilerini sırtından delmesi, yaralaması ya da öldürmesi övülecek bir meziyet olmayacak ne yazık ki :) Hee dersin ki vurdu mu deliyor, çok sakat adam. Kimsenin itirazı olmaz zaten ama savunmasız insanlara zarar veriyor diye koskoca amirali övme be arkadaş. Amirale leke sürüyor bu tarz övgüler (!)

Luffyi yaraladı iziyle geziyor.

İki sene önceki Luffy. Çok da bir şey demeye gerek yok. Ki yaralandığı sırada yine kendisini savunamayacak ve kaçamayacak durumda, bilinçsiz bir halde Jinbe'nin kollarında yatıyor idi.

İvankov'u hemen yendi geçti.

Öyleyse sadece Ivankov'u değil alayını (Jinbe, Ivankov, Luffy, Croco) kovalayan Magellan>Akainu :D

BB korsanlarına tek başına gitti.

Bb'nin korsanlık felsefesi (kaçmak adamlığın yarısıdır) üzerinden bir karakteri övmek kolay olsa gerek :) Duyan zannedecek ki BB kaçmasa Akainu tayfanın içinden geçip yoluna devam edecek. İki meyveli Bb ve Shiryuu öldürmeye yeter de artardı Akainu'yu. Ama diyorum işte.. Adamın felsefesi kaçmak üzerine olduğu için bir methiye haline geliyor bu olay. Öyleyse kimseden kaçmayan Ace Akainu'dan güçlü mü demeliydik ?

Gördüğün üzere kağıt üzerinde baktığında Akainu ''ooooooooooooooovvv müthiş adam''. Ama kağıtta yazanların anlamına bakınca tablo ortada ;)
Sen anlamakta ısrar ediyorsun.
Çünkü işine gelmiyor.
Ben beckman en güçlü derken kendimce SBS örneğini verdim. Silah doğrultma hikaye.
Biliyorum sen Zoro 1 arca amiral gücünde olacak demeye zemin hazırlıyorsun.

Ace Luffyi korumuşta,Ace tek yumrukta yerde ağlıyordu en son. Kalkıp ikinci yumrukla Akainiu yamultacaktı doğru.

Jinbei sırtı dönükmüş.
Jinbei Akainu'a beni burda parçalara ayırırsın biliyorum ama Luffyi koruyacağım diye kaçmakta başka çaresi olmadığını biliyordu. Yoksa Akainu kim.

Aokiji 10 kere dövüşse diğerinde alırmış.
Ölümüne dövüşte alamamış adam nereye kimi alıyor. Böyle saçma bir argüman olabilir mi. Akainu öldürmek istese yoktu o Aokiji. Ölü halde mezarında alırdı evet.

BB korsanlarının felsefesi. Evet gözünün kestiğine hiç acımayan BB. Devrimcilere gözü kesip dalan ama CP ile dövüşüp zafer almadan topluklama felsefesi.

Yazdıkların paso kendi çıkarımın.

Gerçi Bobbin 'e de güzel bir çıkarım yapmıştın. En son Doflamingo ve Luffyden güçlüydü Bege tekledi. Kılıç önemli faktör.

Son düzenleme:
Amirallerin gücü için Jozu örneğine bakabilirsiniz.En ufak hatada kol verdi 2 sahne sonra ise geçmiş olsuna geldi.Amirali boş bulup vurunca amiral tutmuş olmuyorsun.Amiral tutacak tek adam Marcodur yonkou adamlarımdan.Oda baya baya tutar yani.

Sen anlamakta ısrar ediyorsun.
Çünkü işine gelmiyor.
Ben beckman en güçlü derken kendimce SBS örneğini verdim. Silah doğrultma hikaye.
Biliyorum sen Zoro 1 arca amiral gücünde olacak demeye zemin hazırlıyorsun.

Ace Luffyi korumuşta,Ace tek yumrukta yerde ağlıyordu en son. Kalkıp ikinci yumrukla Akainiu yamultacaktı doğru.

Jinbei sırtı dönükmüş.
Jinbei Akainu'a beni burda parçalara ayırırsın biliyorum ama Luffyi koruyacağım diye kaçmakta başka çaresi olmadığını biliyordu. Yoksa Akainu kim.

Aokiji 10 kere dövüşse diğerinde alırmış.
Ölümüne dövüşte alamamış adam nereye kimi alıyor. Böyle saçma bir argüman olabilir mi. Akainu öldürmek istese yoktu o Aokiji. Ölü halde mezarında alırdı evet.

BB korsanlarının felsefesi. Evet gözünün kestiğine hiç acımayan BB. Devrimcilere gözü kesip dalan ama CP ile dövüşüp zafer almadan topluklama felsefesi.

Yazdıkların paso kendi çıkarımın.

Gerçi Bobbin 'e de güzel bir çıkarım yapmıştın. En son Doflamingo ve Luffyden güçlüydü Bege tekledi. Kılıç önemli faktör.
Akainu'nun güçlü olması neden işime gelmesin ? Onu desene bi :)

Zoro'ya zemin hazırlamamla bu konunun ne ilgisi var onu da açıklamanı bekliyorum.

Orada Ace ayarında herhangi biri olsa yine ölmüştü. Adamın öldüğü pozisyon belli fazla söze gerek yok.

İki sahne ve ikisinde de yanlış yere çekmişsin konuyu. Biri Ace biri Jinbei olayı. Akainu bu ikisinden de güçlüydü. Aksini söylediğim bir tane mesaj çıkar 1 yıl foruma yazı yazmıcam ;) Akainu'nun bu ikisinden güçlü olması farklı bir konu, senin Akainu'yu överken bu adamları kullanman hem de kendilerini savunmadıkları bir durumda kullanman farklı bir konu. Yeri geldi mi bu adamları yonkoularla dövüştürüyorsun yeri geldi mi kendini savunmayan Ace ile Jinbe ile övüyorsun. Yahu yonkou ile dövüşebilen adamları övecek başka şey mi bulamadın ? :) Ben Linlin kendini savunmayan Ace'i deldi desem bu Linlin için övünç kaynağı olur mu ? :)

Sen amiralleri yonkoularla denk gördüğün ya da aralarında çok az fark olduğunu düşündüğün için yonkouyu örnek veriyorum.

Amirali kendini savun(a)mayan Ace, Luffy, Jinbe gibi adamları delip geçtiği için övüyorsan ve ben de buna amiral övmek için komik argümanlar diye itiraz ediyorsam, evet bunlar kendi düşüncelerim ve çıkarımlarım der geçerim :) Sana kalsa Akainu Bb ve tayfasının tek tek içinden geçer :bilmem: Bb de bu yüzden 6. seviye mahkumlarını aldı özellikle. Içinden daha güzel geçiliyormuş :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık