Adam Amiral olumm Amiralll
-Densetsu no Samurai
Ahaha
@Densetsu no Samurai
Şu an için en iyi demek de zor.

Rayleigh radar gibi adayı tarıyordu. :/ Belki de o daha sağlam bir k.haki kullanımıydı bilemiyoruz. Neyse ama şuna lafım yok. Katakuri belki de bu konuda dünyada ilk 10'dadır muhtemelen. Çok sağlam olduğu aşikar.
Ya da kör olduğu halde amiral olan Fuji de var. Bu da çok önemli.
Peki kardeşim. İlerleyen zamanlarda karşılaştırmak için daha net fikirlerimiz olur. Bekleyelim en iyisi.
Yahu asıl çelişki sende
Zoro ne yaptı da Luffy ile eş görebiliyorsun , ama argümanın Zoro da fazlası var
Ben sana söyleyeyim daha Orlumbus olmadan ulaşamadığı Pica'ı yardımla ulaşarak yendi bu.
Ama bunu böyle yazınca sana mantıksız geliyor değil mi?
Buda böyle birşey.
Hiçbir şey yapmayan adama olmayan şeyler üzerinden güç biçmek çelişki değilken , bunca şeyi yapan karaktere artistlik diyorsan ben zaman harcamam.
Filo amirali yonkounun adamına yeniliyor. Denizciler kapatsın karargahı bir Katakuri Marco kadar olamamışlar eğitime ve uğraşlara rağmen.
İnan bir amirale silah doğrulttu diye birini en güçlü sağ kol görmekten daha fazla geçerli sebebim var Zoro'yu Luffy ile eşit ya da daha güçlü görmem için
Bak hepsini tek tek yazayım.
Adam Ace'i öldürdü, WB 'i delik deşik etti.
Ace zaten Luffy ölmesin diye kendi ölüme atladı. Bunu yaptığında öleceğini zaten biliyordu. Sanki bana kral savunma yaptı da Sakazuki öldürdü diye yazıyorsun olayı. Bir insan sırtı dönükken nasıl savunma yapar ? Ee bırakalım da savunma yapmayan birini kızartsın Akainu. Herif magma! Bunun övülecek yanı tam olarak nerede ?
Wb hekeza. Adam öldü ölecek. Zor ayakta duruyor. Onun da kendisini savunma gibi bir derdi yok. Bu saatten sonra dönüş yok kafasında takılıp Allah ne verdiyse daldı adam magmaya. Akainu zaten ölü birini öldürdü diyemiyorum, çünkü öldüremedi

Adam Akainu'nun saldırısından sonra bile Karasakal'ı düdükleyip Karasakal tayfası tarafından öldürüldü. Sen neymişsin be Beyazsakal! Adama yarı ölü haldeyken zarar vereni yonkou gücünde yapıyorlar

Aokiji'i sakat bıraktı yaktı.
Kendisi de façasını çizdirmiş. Hep diyorum. O dövüş 100 kere olsa kimin kaç dövüş kazanacağı belli olmaz. Mangaka herkes anlasın bu adamların ne kadar denk olduklarını diye 10 gün dövüştürüp Akainu'nun da façasını çizdiriyor. Ama gelin görün ki Akainu 5 saat dövüşüp yarasız bir şekilde dövüş kazanmış gibi Kuzan'dan çok daha güçlü görülüyor. İşe bak
Jinbei'i deldi.
Jinbei'nin kucağında Luffy, arkası dönük bir şekilde kaçıyordu. Seride sırtı ile savunma yapan bir karakter görmedikçe Akainu'nun birilerini sırtından delmesi, yaralaması ya da öldürmesi övülecek bir meziyet olmayacak ne yazık ki

Hee dersin ki vurdu mu deliyor, çok sakat adam. Kimsenin itirazı olmaz zaten ama savunmasız insanlara zarar veriyor diye koskoca amirali övme be arkadaş. Amirale leke sürüyor bu tarz övgüler (!)
Luffyi yaraladı iziyle geziyor.
İki sene önceki Luffy. Çok da bir şey demeye gerek yok. Ki yaralandığı sırada yine kendisini savunamayacak ve kaçamayacak durumda, bilinçsiz bir halde Jinbe'nin kollarında yatıyor idi.
İvankov'u hemen yendi geçti.
Öyleyse sadece Ivankov'u değil alayını (Jinbe, Ivankov, Luffy, Croco) kovalayan Magellan>Akainu
BB korsanlarına tek başına gitti.
Bb'nin korsanlık felsefesi (kaçmak adamlığın yarısıdır) üzerinden bir karakteri övmek kolay olsa gerek
Duyan zannedecek ki BB kaçmasa Akainu tayfanın içinden geçip yoluna devam edecek. İki meyveli Bb ve Shiryuu öldürmeye yeter de artardı Akainu'yu. Ama diyorum işte.. Adamın felsefesi kaçmak üzerine olduğu için bir methiye haline geliyor bu olay. Öyleyse kimseden kaçmayan Ace Akainu'dan güçlü mü demeliydik ?
Gördüğün üzere kağıt üzerinde baktığında Akainu ''ooooooooooooooovvv müthiş adam''. Ama kağıtta yazanların anlamına bakınca tablo ortada