Şöyle hepsi Antik ve Mistik Zoan çıksa var yaKing kaplan çıkacak diyorlardı. Bir kaplan zoanı görürüz inşallah, dehşetül vahşet olur.
Şöyle hepsi Antik ve Mistik Zoan çıksa var yaKing kaplan çıkacak diyorlardı. Bir kaplan zoanı görürüz inşallah, dehşetül vahşet olur.
Kılınç dişli kaplan diyosunŞöyle hepsi Antik ve Mistik Zoan çıksa var ya
Bir mamutumuz var hali hazırda. Smilodon da lazım Mistik Zoan olarak ise Kimera, Griffin falan çıkabilir Yazarken heyecanlandımKılınç dişli kaplan diyosun
Mamut var, kaplan bekliyorsunuz, diğeride miskin hayvan olsun. Buz devri göndermesi.Bir mamutumuz var hali hazırda. Smilodon da lazım Mistik Zoan olarak ise Kimera, Griffin falan çıkabilir Yazarken heyecanlandım
Drake komutan seviyesinde çıkar orası ayrı. Ama komutan olması farklı bir şey.. Yani Kaido öküzdür falan ama aptal olduğunu zannetmiyorum. Hele hele ki novaların yonkou indirmek için ittifak kurma olaylarını öğrendikten sonra Drake'e güvenir mi ?Luffy'nin vasıfsız olması kendine özel, Drake'nin neler yapabildiğini pek bilmiyoruz o yüzden yoruma açık.
Drake gibi bir meyve varken hemde adam süpernova olmuşken üstelik Oruç komutan indirmişken açıkcası sağlam komutan olur diyorum.
Drake komutan altı çıkmaz çünkü Oda belli ayrımları yapamıyor. Örnek amiral ve koramiral ayrımı arada dağlar kadar fark var yada Mom'un komutanları ile diğer adamları arasındaki fark. Yani Drake ya komutan çıkar yada boş çıkar ben ilkinden yanayım
Aklıma geldi ama söylemedim Tembel hayvan olmasınMamut var, kaplan bekliyorsunuz, diğeride miskin hayvan olsun. Buz devri göndermesi.