Kendi gücü değildir demiyoruz zaten. Tamir etme özelliğinin kendi gücü olması ile dayanıklılık farklı şeyler diyoruz. Sen Luffy fiziksel zarar almıyor, dayanıklı diye övüyor musun ?Kendi gücü değil mi? Evet. Bitti.
Kendi gücü değildir demiyoruz zaten. Tamir etme özelliğinin kendi gücü olması ile dayanıklılık farklı şeyler diyoruz. Sen Luffy fiziksel zarar almıyor, dayanıklı diye övüyor musun ?Kendi gücü değil mi? Evet. Bitti.
Evet. Lucci karşısında dayandı o kadar. Sen zamanında zürafa meyvesini övmedin mi daha dayanıklı diye? Luffy de aynısını yapıyor. TDK'ye bakıyoruz dayanıklı hakkında neler yazmış diye.Kendi gücü değildir demiyoruz zaten. Tamir etme özelliğinin kendi gücü olması ile dayanıklılık farklı şeyler diyoruz. Sen Luffy fiziksel zarar almıyor, dayanıklı diye övüyor musun ?
Zoro'yu kesersin, ayağa kalkar. Bu dayanıklılıktır.Evet. Lucci karşısında dayandı o kadar. Sen zamanında zürafa meyvesini övmedin mi daha dayanıklı diye? Luffy de aynısını yapıyor. TDK'ye bakıyoruz dayanıklı hakkında neler yazmış diye.
http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=DAYANIKLI
1. sıfat Dayanabilen, sağlam, güçlü, mukavim, zorlu, stabil
Doflamingo Gamma Knife'a dayandı mı? Evet. Luffy, Saidairin Rokuogan'a dayandı mı? Evet. Benim için bitmiştir. Önemli olan dayanması benim için. Ne şekilde dayandığı çok da önemli değil benim için. Marco da Yasakani no Magatama'ya dayandı. Hakisi yüksek biri de dayanabilirdi o saldırıya bence. Edit:Ki Marco meyvesi kapanmış halde de dayandı.
Güzel açıkladın. Aynen öyle.Bence savunma ile dayanıklılık karıştırılıyor. Hasarı azaltan/engelleyen şey savunma, hasar taşıma kapasitesi ise dayanıklılıktır. Marco'nun meyvesi savunma artırıyor. Dayanıklılık özünde tamamen fiziksel bir durum.
Güzel açıkladın. Aynen öyle.
Fiziksel olarak da acıya dayanıyor herif, karşıladığı ataklar fiziksel olarak yaralıyor ama meyve ile sonradan iyileşiyor. Acı da fiziksel bi dayanıklılık sonuçta.Bence savunma ile dayanıklılık karıştırılıyor. Hasarı azaltan/engelleyen şey savunma, hasar taşıma kapasitesi ise dayanıklılıktır. Marco'nun meyvesi savunma artırıyor. Dayanıklılık özünde tamamen fiziksel bir durum.
Ben Marco'nun dayanıklılığı 0 demedim zaten. Ancak senin de söylediğin gibi iyileşiyor. Orada mevzu sadece dayanıklılık olmaktan çıkıyor. Kelepçeli haldeyken sadece dayanıklılığı sayesinde ayakta duruyordu mesela.Fiziksel olarak da acıya dayanıyor herif, karşıladığı ataklar fiziksel olarak yaralıyor ama meyve ile sonradan iyileşiyor. Acı da fiziksel bi dayanıklılık sonuçta.
Üç komutandan biri X drake, açıklanmasınıb ekliyoruz sadece3 komutandan bahsediyorum.
2 yıl aradan sonra en iyi power up alan supernova olur.Üç komutandan biri X drake, açıklanmasınıb ekliyoruz sadece