Bu da deli. Kendini Oda sanıyorBen öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
Bu da deli. Kendini Oda sanıyorBen öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
Kan ve acı içinde uzuvları koparak ölse malum zat. O zaman Oda'ya teşekkür mektubu yollardım. Kafasının kopmasını hayal etmek bile güzelUmarım o hakkı saklı tutuyordu da Usopp ya da Choppi ölür.
İki gereksizin de ortak yanı burunları yla ilgili bir sıkıntılarının olması. İlk önce burunlarını kessinlerKan ve acı içinde uzuvları koparak ölse malum zat. O zaman Oda'ya teşekkür mektubu yollardım. Kafasının kopmasını hayal etmek bile güzel
Bugün hiçbir amiral arasına net bir çizgi çekemiyorsun ama mangaka yonkou gibi serinin zirvesi dediği adamlarla Kaido arasına net bir çizgi çekmiş. Bana göre bir yonkoudan net bir çizgiyle ayrılmış biri korsan kral seviyesidir.Mangaka açıkladı. Kesin bilgidir yayabilirsiniz
Birini en kolay yendirecek kişi Oda, adam troll hareketler ile Yonkou indirmeye çalıştığını göre, Kaido'nunda çaresini bulur.@Jason
Kaido evrenin en güçlüsü kısmına sonuna kadar katılıyorum. Şu anda bile yerini ayırdı adam, sbs de bile ben bu adami tasarladim ama nasıl yenilecek bilmiyorum diyor. Bambaşka seviyede Kaido.
İşin özüne indiğinde öyle zaten. Fakat bahsettimiz durum farkli birşey.Birini en kolay yendirecek kişi Oda, adam troll hareketler ile Yonkou indirmeye çalıştığını göre, Kaido'nunda çaresini bulur.
Orada karışık işler var. Kuina ölmedi Oda onaylı bilgi.Kuina'nın merdivenden düşüp öldüğü seride Kaido'nun 10.000 metreden atlayıp hasar görmediği noktalara geldik hey gidi.
Çoğalarak büyüyor seri Çelik çomak oynayan kuina ile Yonkou'yu bir mi tutuyorsunKuina'nın merdivenden düşüp öldüğü seride Kaido'nun 10.000 metreden atlayıp hasar görmediği noktalara geldik hey gidi.
Umarım.Orada karışık işler var. Kuina ölmedi Oda onaylı bilgi.
Bir tutuyormuşum gibi mi görünmüşÇoğalarak büyüyor seri Çelik çomak oynayan kuina ile Yonkou'yu bir mi tutuyorsun
Kaido'da böyle sululuklar olmaz diye umut ediyor insanlar ama bakalım. Söz konusu OP olunca kesin konuşmamak lazımE. Oda da böyle bir mizah anlayışı olduğu sürece kesin kaplan çıkar. Sonra Jinbe gelir 2 damla su sıçratıp etkisiz hale getirir kediyi. Yahut şu silahı kullanıp ömür boyu ortadan da kaldirabilir.