Jinbei su bulunan bi yerde olursa antiler gibi. Su kaynağı bulamazsa havadaki su ile ne kadar etkiler o krakerleri bilemedim.Aslında Cracker vs Jinbei güzel olabilir.
Jinbei Cracker'i antiliyor bir nevi. Çok acayip bir dövüş olurdu.
Jinbei su bulunan bi yerde olursa antiler gibi. Su kaynağı bulamazsa havadaki su ile ne kadar etkiler o krakerleri bilemedim.Aslında Cracker vs Jinbei güzel olabilir.
Jinbei Cracker'i antiliyor bir nevi. Çok acayip bir dövüş olurdu.
Jinbei Zeuscuğumun sadakatini sorgulayacağına kendine baksın önce sonra Cracker ile boy ölçüşsünJinbei su bulunan bi yerde olursa antiler gibi. Su kaynağı bulamazsa havadaki su ile ne kadar etkiler o krakerleri bilemedim.
Karşısındaki adam canavarsa Jozu'nun suçu ne?Teke gitti
Ah pardon ufacık bir kan almıştı değil mi
Babasına çekeymiş azıcıkKarşısındaki adam canavarsa Jozu'nun suçu ne?
Zeus deyince farkettim de Jinbei de Zeus'u kontrol eder la. Sonuçta su buharı gibi bişey bu şapşik.Jinbei Zeuscuğumun sadakatini sorgulayacağına kendine baksın önce sonra Cracker ile boy ölçüşsün
Teach böyle bi handikapa rağmen muazzam artıları da var. Birden fazla meyveye hakim olabilmek mükemmel bi özellik. Teach zeki de bi adam. Çok tehlikeli işler yapacak çok.Teach'in tam tersi gibi bir şey. Teach de Logia olmasına rağmen içinden geçip gitmiyor saldırılar.
2019'da anca görücez reisi.Teach böyle bi handikapa rağmen muazzam artıları da var. Birden fazla meyveye hakim olabilmek mükemmel bi özellik. Teach zeki de bi adam. Çok tehlikeli işler yapacak çok.
Luffy büyük Kıyak geçecek valla. Kaido'yu alacak, Teach sevinir en çok buna. Şu Kaido baş karakterin bile yenecek olması saçma geliyor da neyse.2019'da anca görücez reisi.
Su kaynağı olmadanda bence iş yapar Jinbei:Jinbei su bulunan bi yerde olursa antiler gibi. Su kaynağı bulamazsa havadaki su ile ne kadar etkiler o krakerleri bilemedim.