Orijinalinde Seibutsu olarak geçiyor. O da canlı organizma demek. Yaratık anlamı da var. Ama yaratık da her türlü canlıyı kapsayan bir kelime.Yaratık olarak tanıtılmamıştı?
https://en.wiktionary.org/wiki/生物#Japanese
Orijinalinde Seibutsu olarak geçiyor. O da canlı organizma demek. Yaratık anlamı da var. Ama yaratık da her türlü canlıyı kapsayan bir kelime.Yaratık olarak tanıtılmamıştı?
Bigmom güçlü ama kadınsı bir özellik taşımıyor. Kadınlıktan çıkartıp güç vermiş. Bence ağzı yüzü düzgün, karizma bi tip koysa 10 numara olurdu, Bknz: FrohzeBig Mom kadınların güçsüz olmadığını gösteren çok güzel bir örnek. Kaido hariç diğerlerine karşı şans tanıyorum. Kaido da zaten en güçlü canlı olarak tanıtıldı.
Kadın sonuçta. Kadın savaşçılar Amazon Lily'de var. Sonuçta One Piece Shounen bir seri. Shounen de genç erkek demek. Erkeklerin ön planda olması gayet normal.Aslında değil. Bigmom'a kadın gözüyle bakılamaz bile. Anormal doğmuş bir yaratık ne de olsa. Eğer ki piyasada birbirinden güçlü bir sürü kadın savaşçı görseydik sana hak verebilirdim.
Sanji vurmadı zaten çarptı :/Bm kadın olsa Sanji vurmazdı ona.
Aslında yaratığın pejoratif bir anlamı var ve yanlış hatırlamıyorsam Nami "İnsan bile değil mi ?" diye tepki veriyordu. Bu tepkiden dolayı "tüm canlıları kapsayan" anlamından çok "insan dışı varlık, ucube" anlamı ile kullanılımış gibi geldi bana.Orijinalinde Seibutsu olarak geçiyor. O da canlı organizma demek. Yaratık anlamı da var. Ama yaratık da her türlü canlıyı kapsayan bir kelime.
https://en.wiktionary.org/wiki/生物#Japanese
Sanji blokladı kadını. Kalifa'yı da blokluyordu. Tekme tokat girişmedi.Bm kadın olsa Sanji vurmazdı ona.
Sanji vurmadı zaten çarptı :/
baya baya vuruyor bence.Sanji blokladı kadını. Kalifa'yı da blokluyordu. Tekme tokat girişmedi.
@RedTeroR Doğuruyor işte daha ne yapsın. 68 yaşına gelmiş birinden çok fazla güzellik beklememek lazım
O zaman big mom çarptı. Sanji vurmaz. Zaten vursa ne olur ki? Sabaha kadar vursa ne olur ki? Acaba vurdu da buna nasıl olsa işlemez la diye mi düşündü aşağılık herifbaya baya vuruyor bence.
Vursa bile Big Mom kadın yavbaya baya vuruyor bence.