Bir çok seçenek var. Yeni teknikler uyanış h.haki her şeyin sesini duyma gibi birçok faktör var.Peki sizce Luffy bu yetersizliği ne şekilde giderecek?
Bir çok seçenek var. Yeni teknikler uyanış h.haki her şeyin sesini duyma gibi birçok faktör var.Peki sizce Luffy bu yetersizliği ne şekilde giderecek?
Akainu ayrıca Gintama'daki adını unuttuğum evsiz madaoBugün bir arkadaşla onu konuşuyorduk Bleach ve One Piece'teki benzer seiyuuları. Akainu ve Kenpachi de aynı ama çok belli oluyor. Bir ara video atmıştım Marco vs Akainu'yu, Ichigo vs Kenpachi diye. Deja vu oldum.
Adamda yetenek var. Ayrıca Don Krieg'i de seslendiriyor. Oldukça kalın bir sesi var. Ace'i seslendiren Akainu'yu seslendirenden 15 yaş büyük. Oldukça mülayim birine de benziyor Fuhimiko Tachiki. Bu adamdan mı çıkıyor o ses diyor insanAkainu ayrıca Gintama'daki adını unuttuğum evsiz madao
Onu atacaktım ama vazgeçtimAkainu'nun seiyuu zirvesi;
Biraz önce söyleyecektim unuttum. Nick'in çok güzel
Ama hala gözler Zoro'yu arıyorZoro yok diye Big Mom arc'ta önüne gelene kılıç vermişler
1-Cracker(3. Komutan)
2-Smoothie(2. Komutan)
3-Amande
4-Bobbin
5-Streussen (Aşçı)
6-Big MOM (Yonkou)
Fuji'de kesemiyor. Mihawk'ın keseceğini bile düşünmüyorum.Zoro önce Doffy'nin ipleri kesebilsin. Gerçi daha tutamıyor bile.