Görüşelim İşte gözü kapalı Zoro'ya verecek insanlar sen % 20 diyorsun %40 civarı olur ZoroZoro'ya tabiki, bu soruyu hakaret olarak kabul ediyorum, ayrıca görüşeceğiz senle
Görüşelim İşte gözü kapalı Zoro'ya verecek insanlar sen % 20 diyorsun %40 civarı olur ZoroZoro'ya tabiki, bu soruyu hakaret olarak kabul ediyorum, ayrıca görüşeceğiz senle
Adamın seveni var, suç muGörüşelim İşte gözü kapalı Zoro'ya verecek insanlar sen % 20 diyorsun %40 civarı olur Zoro
BilmiyorumAdamın seveni var, suç mu
Dof fanı(?) olarak linç edildiğin yetmiyor, olaya Zoro'yu da katıyorsun. İnsanlar sana hiç acımayacakZoro Shabondy'de k.hakiyi açmış bile göz atarken farkettim.Farklı atmosfer diyor aynı güçte olmadığını anlıyor auradan fakat haki cahili olduğu için hayal gücü sanıyor o sıralar.
http://turkcraft.com/One_Piece/508/19
Büyüksün Zoro Luffy'den hiç aşağı kalmıyorsun.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama umrumda değil ben Naruto olmaya razıyım bu yola baş koyduk biz.Dof fanı(?) olarak linç edildiğin yetmiyor, olaya Zoro'yu da katıyorsun. İnsanlar sana hiç acımayacak
Olay o değil. Banane kim ne diyorsa desin. Ama yeter ki tutarlı olsun. Yonkou Kaptanı karşısına 5-10 kişi koyarsan sağ kolunu da bir kişinin indirmesini beklemezsin. Dediğin gibi Luffy'nin seviyesi tayfanın seviyesini belirliyor. Bunu da sen ifade ediyorsun bak ne güzel.İkimiz de biliyor olay o, Zoro için en fazla Shogun rakip olur denir ki bu, kılıç ustalığı olayına mantıklı olur. Yani Zoro vs Katakuri yapsan, anketini açsan %20 Zoro'dan fazla çıkmaz. Luffy tüm tayfanın güç seviyesini aşağı çekiyor. Son arclerde yerlerde sürünüyor, beklenenin yarısını bile veremedi. Tabi buna senaryo diyebilirsin ama böyle bi gerçek var
Mr.1 dövüşünde açmamış mıydı zaten?Zoro Shabondy'de k.hakiyi açmış bile göz atarken farkettim.Farklı atmosfer diyor aynı güçte olmadığını anlıyor auradan fakat haki cahili olduğu için hayal gücü sanıyor o sıralar.
http://turkcraft.com/One_Piece/508/19
Büyüksün Zoro Luffy'den hiç aşağı kalmıyorsun.
O bambaşka birşeydi nefes yada ses duymayla alakalıydı bir örneğini daha görmedik.Ama koyduğum yer tıpkı Luffy'nin adama bakarak güçlü olup olmadığını anlamasına benziyor.Önceden Kuma'yı gördüğü için ayrımını yapabiliyor.Bence kendini Kuma karşısındaki kadar baskı altında hissetmedi oradan anladı buradan da bilinçli olmasa da bir güç değerlendirmesi yaptığı anlaşılıyor.Luffy'nin şu an yaptıkları farklı olarak bilinçli.Mr.1 dövüşünde açmamış mıydı zaten?
Ben kendi görüşümden değil genel görüşten bahsediyorum, yoksa bana ne kim ne derse desin demene kesinlikle katılıyorumOlay o değil. Banane kim ne diyorsa desin. Ama yeter ki tutarlı olsun. Yonkou Kaptanı karşısına 5-10 kişi koyarsan sağ kolunu da bir kişinin indirmesini beklemezsin. Dediğin gibi Luffy'nin seviyesi tayfanın seviyesini belirliyor. Bunu da sen ifade ediyorsun bak ne güzel.