Arc haala bitmiş değil, belki yine görürüz.@Densetsu no Samurai @Siyah Ateş Bu adamın Ivankov'u Diable Jambe ile yenmiş olduğunu düşünmüyorum İddialı konuşuyorum kesinkes elinin altında bir tekniği ya da onun gibi bir şeyi var ama okama meselesinden dolayı kullanmak istemiyor. Sonraki arkta zorunda kalır görürüz diye düşünüyorum. Aslında bu ark bekliyorduk ama olmadı
Doğrusu, ben bu arcın böyle bitmesini istemiyorum, birileri gelsin ve şöyle dehşet verici bir savaş başlasın Savaş olmıcaksa, nasıl biteceğiyle pek ilgilenmiyorum...
Bu söylediğin gerçekten çok iyi ama dediğin gibi, çok kısa sürede yapması gerekir, çünkü savaş sırasında, öyle uzun uzun yemek yapacak zamanı olmaz. Diğer taraftan, savaş öncesinde de yaptığı yemekten yiyenlere, belirli bir süre zarfında, fazladan güç sağlayacak tarifler öğrenmiş olabilir. Bu da çok iyi olur.Bomboş dememek lazım yine de ama gösterdiğinin üstüne bir-iki ekler en fazla. Adamın eğitim aldığı kişi Ivankov, ki eğitim mi oda belli değil. Böyle düşününce ne kadar geliştirmiş olabilir kendini diyorsun, Luffy ve Zoro gibi değildi ki şansı. Bu Punk Hazard'da çorba için yaptığı karışımlardan falan ben yemek konusunda geliştirdiğini düşünüyorum kendini, yani dakikalar içinde harika, güçlendiren, istenilen yemekler gibisinden. Ve Sanji'nin gemide önceliği bu zaten, mesleği doğrultuda gelişim beklemek lazım..
O genleri uyandıracak bir şeyler lazım işte. Hep diyoruz ya, zorda kaldıklarında güçleniyorlar. Sanji şu zamana kadar zorda kalmadı, tamam iki arada kaldı ve doğru ya da yanlış kararlar aldı ama kendisini zorlıcak ve yeni güçler açmasını sağlayacak bir pozisyona girmedi. Belki önümüzdeki bölümden itibaren, yaşanacak dehşetli anlarla beraber söylediğin türden şeyler olabilirGen mevzusu havada kalmaz, uyanacak o genler Hız ile ilgili bir p-up gelirse çabucak pasta, tatlı filan yapar kaçarlar