Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Densetsu no Samurai @amaneden
Anladim. Mangada da Luffy Cracker'in olayi icin Haki degil diyince animede nasil resmedeceklerini merak etmistim. Animeyi cok izlemiyorum ben de bazen sikilirsam ya da mangada tam olarak anlamadigim bir sey olursa belki faydasi olur diye acip bakiyorum. Dediginiz gibi yuksek ihtimalle abartmislar, filler sahne koymuslar.
 
Ya bgun aklima takildida da su eski bolumlerde hani ejderha vardi 1000 yilda 1 ortaya cikan bir ada vardi. o adada su tarihi yazan ( adini yazamadim :) ) taslarin bulundugu odanin tavaninda wano simgesimi vardi ? hatirlayan varmi
 
Belki rumble ball gibi yemek yiyerek sağlayabilir güç artışını. Luky Roo'nun sürekli yemek yemesinin sebebi de belki bu okamalardan aldığı tariflerden kaynaklanıyordur.
 
@Densetsu no Samurai @Siyah Ateş Bu adamın Ivankov'u Diable Jambe ile yenmiş olduğunu düşünmüyorum :) İddialı konuşuyorum kesinkes elinin altında bir tekniği ya da onun gibi bir şeyi var ama okama meselesinden dolayı kullanmak istemiyor. Sonraki arkta zorunda kalır görürüz diye düşünüyorum. Aslında bu ark bekliyorduk ama olmadı :)
 
Aynen öyle bomboş gerçimiş.

Diğer taraftan, bu zamana kadar güç namına neredeyse hiç bir şeyini görmediğimiz Sanji'den @Shakky 'nin dediği gibi aşçılık üzerine bir yetenek görürsek, üzülürüm :(
Bomboş dememek lazım yine de ama gösterdiğinin üstüne bir-iki ekler en fazla. Adamın eğitim aldığı kişi Ivankov, ki eğitim mi oda belli değil. Böyle düşününce ne kadar geliştirmiş olabilir kendini diyorsun, Luffy ve Zoro gibi değildi ki şansı. Bu Punk Hazard'da çorba için yaptığı karışımlardan falan ben yemek konusunda geliştirdiğini düşünüyorum kendini, yani dakikalar içinde harika, güçlendiren, istenilen yemekler gibisinden. Ve Sanji'nin gemide önceliği bu zaten, mesleği doğrultuda gelişim beklemek lazım..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık