Neye dayanarak dediysen artık.Adamin su ana kadar çizdikleri takdir edilecek seyler oldu tabi.Fakat adam artik bitsede gitsek moduna girmis.Her sey beklerim artik
Neye dayanarak dediysen artık.Adamin su ana kadar çizdikleri takdir edilecek seyler oldu tabi.Fakat adam artik bitsede gitsek moduna girmis.Her sey beklerim artik
Gayet net olan bir sey.Oradan b.k getlreyim ugrasmayayim,oradan bunu bulsunlar seri bitsin.Baska kafayla cizemez bunlari zaten Buda son yorumum uyaridan dolayiNeye dayanarak dediysen artık.
Aynen öyle bomboş gerçimiş.Ne olacak ya bu Sanji'nin hali ? Bir insan eğitimini bu kadar boş mu geçirir ?
Bomboş dememek lazım yine de ama gösterdiğinin üstüne bir-iki ekler en fazla. Adamın eğitim aldığı kişi Ivankov, ki eğitim mi oda belli değil. Böyle düşününce ne kadar geliştirmiş olabilir kendini diyorsun, Luffy ve Zoro gibi değildi ki şansı. Bu Punk Hazard'da çorba için yaptığı karışımlardan falan ben yemek konusunda geliştirdiğini düşünüyorum kendini, yani dakikalar içinde harika, güçlendiren, istenilen yemekler gibisinden. Ve Sanji'nin gemide önceliği bu zaten, mesleği doğrultuda gelişim beklemek lazım..Aynen öyle bomboş gerçimiş.
Diğer taraftan, bu zamana kadar güç namına neredeyse hiç bir şeyini görmediğimiz Sanji'den @Shakky 'nin dediği gibi aşçılık üzerine bir yetenek görürsek, üzülürüm
Gen mevzusu havada kalmaz, uyanacak o genler Hız ile ilgili bir p-up gelirse çabucak pasta, tatlı filan yapar kaçarlarAynen öyle bomboş gerçimiş.
Diğer taraftan, bu zamana kadar güç namına neredeyse hiç bir şeyini görmediğimiz Sanji'den @Shakky 'nin dediği gibi aşçılık üzerine bir yetenek görürsek, üzülürüm