Şimdi Garp'ın da sıfatını unutursak ayıp olur:
Evet Ryuuma Reyis de var. Lakin "En" kapsamındakileri yazmıştım. Dragon'un "En" ünvanını da belirli bir güç göstergesi olmadığı için yazmadım.@Densetsu no Samurai
Ryuuma'nın ünvanı da var, onları unutmuşsun.
"Kral"
"Dünyanın en güçlü savaş ruhu"(Böyle bir şeydi herhalde)
Bir de "Ölüm Tanrısı" var lakin nerede okuduğumu hatırlayamıyorum, o yüzden bunu yok sayalım.
Kurgu işlerBanada öyle geliyor ama Mihawk gücünü bilmiyorken birden Ruh verirse kötü olur yani Bir anlık dikkatsizlik sonucu yenilir direkt.
Orası öyle olur tabiKurgu işler
Yok ben Ryuuma için kullanılan bir sıfattan bahsediyorum, bir röportajda geçiyordu.Evet Ryuuma Reyis de var. Lakin "En" kapsamındakileri yazmıştım. Dragon'un "En" ünvanını da belirli bir güç göstergesi olmadığı için yazmadım.
Ölüm Tanrısı, Balıkadam adasında Zoro için denmişti.
Nasıl güç göstergesi değil. Yonkoularında dahil olduğu suçlular gurubunda Dragon en kötü suçlu.Evet Ryuuma Reyis de var. Lakin "En" kapsamındakileri yazmıştım. Dragon'un "En" ünvanını da belirli bir güç göstergesi olmadığı için yazmadım.
Ölüm Tanrısı, Balıkadam adasında Zoro için denmişti.
Hımm onu bilmiyorum.Yok ben Ryuuma için kullanılan bir sıfattan bahsediyorum, bir röportajda geçiyordu.
Adam hükümeti yıkmaya çalışıyor ve bu oluşumun başındaki kişi. Normal değil mi ?Nasıl güç göstergesi değil. Yonkoularında dahil olduğu suçlular gurubunda Dragon en kötü suçlu.
Hakuba'nın açığa çıktığı bölümleri tekrar okudum, gerçekten ilginç bir güç. Adam resmen kendi içerisinde iki farklı kişiliğe ayrılıyor ve kendi kendiyle tartışıyor. Daha da ilginci, aynı anda, bedenin farklı uzuvlarını, ayrı ayrı konrtol edebiliyor.@Densetsu no Samurai +1 Özellikle şirohige, kurogige, akagami, takanome sıfatları zaten spesifik insanlara veriliyor. Unvan desen kimlere verildiği belli. Diğer unvanların ne kadar gücü temsil ettiği ortadayken, Mihawk'ın unvanını amiral altı görmek çok komik duruyor bence. @Siyah Ateş
Aynen gençler, Mihawk'ın Hakuba gibi formu olduğuna inanıyorum ben de. Hakuba'nın gözlerden mesajı çakmış zaten mangaka. Ciddileşip, kendinden geçtiğinde Berserk gibi bir moda girecek ve üstelik kontrollü olacak bu. Güç artışının inanılmaz boyutta olacağını, rahat gösterdiklerini ikiye ve daha üstüne katlayacağına inanıyorum.