Belki Doflamingoya da kılıç ustası diyebiliriz, adam sonuçta kesici saldırılar kullanıyor
İnşallah ironidir 9 dorikilik adam yav o Kaku'nun onu sayarak söylediğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle Rankyaku'yu da kayıyordur. Diğer türlü saçma oluyor.Başlarındaki vasıfsız sayılmıyor mu? O kılıç ustasıdır.
Sadece mangakanın kılıç ustası dediği kişilere kılıç ustası deseler yeterliBelki Doflamingoya da kılıç ustası diyebiliriz, adam sonuçta kesici saldırılar kullanıyor Bi de Luffy'nin antisi xd
Diğer türlü hepten saçma oluyor. 9 da olsa insan. Niye hor görüyorsun?İnşallah ironidir 9 dorikilik adam yav o Kaku'nun onu sayarak söylediğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle Rankyaku'yu da kayıyordur. Diğer türlü saçma oluyor.
Sayıyordur demek istedim Robin onu öldüremedi ya orada çok uyuz olmuştum. Belini kırdı adamın ama hâlâ yaşıyor. Pardon adam demişim Bir de Diamante var.Diğer türlü hepten saçma oluyor. 9 da olsa insan. Niye hor görüyorsun?
Kılıç kullanmayan biri kılıç ustası olamaz ya. Tek mantıklı açıklaması bu bence. Robin hırsını almış oldu işte.Sayıyordur demek istedim Robin onu öldüremedi ya orada çok uyuz olmuştum. Belini kırdı adamın ama hâlâ yaşıyor. Pardon adam demişim Bir de Diamante var.
Cp9 daki en iyi kılıç ustasıyım lafından girip rankyakuyu da kılıç ustalığı saydıkları varsayımından yürürsek belki dedim Doflamingoya yeni bi sıfat kazandırırız. Hatta ilerde Mihawk da beh shichi lerin içindeki en iyi kılıç ustasıyım derse off varya...Sadece mangakanın kılıç ustası dediği kişilere kılıç ustası deseler yeterli
Kuma ayı demek. Evet öyle deniliyordu. Tüm shichibukailere.Kuma'nın anlamı neydi ? Bir de Kuma'ya hükümetin köpeği deniyordu değil mi ?