Lütfen kusura bakmayın, kimseyi tehdit etmek gibi bir niyetim yoktu.Şu kullandığın kelime öncelikle forum kurallarına aykırı, nefret eden kişiler diyebilirsin, Türkçe karşılığı var. Ayrıca bu davranışlar da ilk değil sürekli bunları forumda tekrarlıyorsun.
İkinci olarak, Mihawk kazanamaz çünkü bize gösterdiklerini baz alarak yorum yapıyorum. Bu nefret etmek anlamına geliyor olarak algılıyorsun bu senin algı sorunun. Ben öyle bir şey söylemedim. Ben dedim ki iki karakter var, Mihawk ve Marco. Marco mangada gösterildiği üzere Mihawk'tan daha güçlü. Sebeplerini de açıklıyoruz. Sende diyorsun ki bu arkadaşlar karakterden nefret ediyor, gerçek gücü açıklanırsa ne yapacaklar. Ne yapacağız, bir şey yapmayacağız tabii ki. Böyle tehditler üzerinden mi One Piece tartışmalarını yürüteceğiz, yeni moda bu mu. Sen ne yapacaksın Mihawk senin düşündüğün kadar üstün bir güç göstermezse, forumu terk edecek misin. Benim de mi böyle konuşmam gerekiyor ?
Kimin kazanacağıyla ilgili yaptığınız yorumları ve gösterdiğiniz delilleri gayet iyi anlıyorum. Bu konuda size verebileceğim bir cevap yok, yanlış anlamayın, elbetteki söyleyebileceğim şeyler var ama sürekli aynı ya da benzer şeyleri tekrarlamak istemiyorum.