Anlaşılan kimsenin fikri yok herkes makaraya vuruyorShanks teklemiştir Kaido'yu sonra da Kaido yaşama arzusunu yitirmiştir.
Ne dersin kıvırcık aşçı tutar mı?
Anlaşılan kimsenin fikri yok herkes makaraya vuruyorShanks teklemiştir Kaido'yu sonra da Kaido yaşama arzusunu yitirmiştir.
En mantıklısı poneglyph mevzusu duruyor. Aralarında bir savaş olma ihtimali bence %1 bile değil.Anlaşılan kimsenin fikri yok herkes makaraya vuruyor
Önce Higuma'yı teklesin Kaido tenezzül etmez. Shanks gelince öbür kolunu da ben koparmayayım demiştir Shanks de abi al şu Poneglyph'i mevzu kapansın demiştir. Anca böyle kandırırShanks teklemiştir Kaido'yu sonra da Kaido yaşama arzusunu yitirmiştir.
Sanırım luffy kurtarmak için böyle bir şey yapmış olma ihtimali varEn mantıklısı poneglyph mevzusu duruyor. Aralarında bir savaş olma ihtimali bence %1 bile değil.
Not: iki yonkou savaşsa Grand Line sallanır.
Kaido apoo gibi 3.5 atmıştır Shanks karşısındaÖnce Higuma'yı teklesin Kaido tenezzül etmez. Shanks gelince öbür kolunu da ben koparmayayım demiştir Shanks de abi al şu Poneglyph'i mevzu kapansın demiştir. Anca böyle kandırır
Bildirim buga mı girdi la? Sen beni etiketlemedin mi?@Red-Shanks Kaido'nun modları var gördüğümüz kadarıyla. Şöyle düşün adam belli bir mod sürecinde WB'ye dalıp herşeyi yoketmeyi amaçlamış olabilir ama o mod geçince dönmüştür.
O moddan çıkmasını Shanks sağlamıştır diye görürüz olur biter
Bir dünya Shanks fanısınız arkadaş, kimi etikeyliyeceğimi şaşırmışım kusura bakmaBildirim buga mı girdi la? Sen beni etiketlemedin mi?
Şurada 3-5 kişiyiz o da gözünüze mi batıyor kardeşim?Bir dünya Shanks fanısınız arkadaş, kimi etikeyliyeceğimi şaşırmışım kusura bakma
Ortalıkta Shanks fanları kol geziyor