Yahu istediğini desin yonkonun mekanına dalmışsın karşısına geçip önce o sonra sen diyorsun.Ayağına kadar gelmişsin fırsata bak.Çoğu nova ulaşamamış bile.Ki zaten tesadüfen senaryo vesilesiyle ulaşmışsın.Madem bu lafı ediyorsun ben buradayım karşındayım hiç bahanelere girişme gel de yen diyor yonko haliyle.Bunu söyleyince haklı olarak dalga geçiyor Bm başka ne desin.Yenileceğini biliyor mu bilmiyorum da bilse bile bir şeyi değiştirmez. Kendi ağzıyla dedi önce Kaidou sonra sen diye. Luffy sözünü hiçe sayıp tayfayı ölüme sürükleseydi o zaman Luffy'ye adam diyene söverdim. Hem sözünü tutma hem tayfayı riske at. Bence Luffy doğru olanı yaptı.
Bilmiyor mu arkadaş luffy kime gücünün yetip kime yetmeyeceğini.Dof için tayfa dahil herkesi riske atıyor kalkıp kkg atarsam yenebilirim diyor biliyor kendini.Cracker için de yenmeden uçuracağım diyor ve yapıyor.Bu adam kendini biliyor ona göre hareket ediyor şu anda.Eskiden aklı bir karış havadayken öyle değildi ama şu an öyle.Hakim kesmelere hala yetersiz diyor mesela.Başı sıkışınca yonkoya gel dövüşelim diyor hapiste ama şu anda bir mucize olmazsa yenemeyeceğini iyi biliyor.Fuji'yi vs bakarak anlıyor gücünü.Alabileceğine eminken gider mi hiç.Bana 10 dakika verin dediği gibi tayfayı tutun oyalayın ben halledeceğim demez mi ? Bence der.Fakat henüz yeterli güçte olmadığını biliyor.Kaidoya binbir ittifakla gideceğini biliyor haliyle mecbur kalmayınca dövüşmüyor.Luffynin artık sınırlarını bilerek dövüştüğünü düşünüyorum.Hele beyazsakalı önceden gördü yonko biliyor diyenler vardı bunu katarsan neden sonuna kadar gitmediği anlaşılır.Hayat memat meselesi yoksa dövüşmüyor haliyle işin ucunda tayfadan esir düşen gibi durumlar yoksa.@Millennium Wizard
"Gözü kesse herkesi riske atar luffy ama yenemeyeceğini biliyor bence."
Abi şunu yazarken bir saniye soluklan ve düşün be. Yemin ediyorum bazen aşırı saçmalıyorsun. Luffy için tayfasından önemli OP aleminde hiçbir şey yok. Buna One Piece de dahil. De ki Ace daha delikanlı laf altında kalmaz tartışırız bakış açılarımızı ortaya koyarız, gidip de böyle bir şey yazınca insan gerçekten hayret ediyor.