luffysam
Bence de luffy parçalar. Ama kendiniLuffy parçalar bence.
Dofun ancak karizması üstünden Crackerdan.
Bence de luffy parçalar. Ama kendiniLuffy parçalar bence.
Dofun ancak karizması üstünden Crackerdan.
Luffy o vsde cidden hiç zorlanmadı bunu defalarca yazdım.Darbe bile almadı doğru düzgün. Zaman kısıtlaması olmasa ve hakisini önceden harcamasa idi 2 saat anca dayanabilirdi Dofly.Bence de luffy parçalar. Ama kendini
Bi an noluyo demiştimBoşver hocam. Benim düşüncem değil şayet bu şekilde bir bakış açısıyla böyle olsa yeridir demek istedim.
O konuda tamam.bende bahsetmiştim vivre card ile gelirler diye. Gelirlerse efsane giriş olur tabiKendimi iyi ifade edemedim sanırım Zoro, Law, Neco, İnu, Marco ve diğerlerinden bahsediyorum.
Onlar Wano yerine, Tüm Kek'e yönelmiş olamaz mı? Sonuçta Luffy, yolculuğunun ilk günlerinde, zehirli balık yüzünden ölümle burun buruna geldi, sonrasında Cracker dövüşü, Sanji'den aldığı darberler, Kitaptan zindanın içerisinde yaşadıkları ve aç kalması var.. Vivre Card bu gibi durumlarda azar azar yanıp, kül oluyor. Luffy'nin vivre card'ı diğerlerinde vardır, vivre card'ın yandığını gördüklerinde bırakın Wano'yu Tüm Kek'e gidiyoruz demiş olabilirler ki demeleri de gerekiyor
Aynı şekilde Sabo'da da Vivre card var, devrimciler de gelebilir.
Dof gömme timi yine iş başına geçmiş. :SBen bunları Luffy için söyledim la. :/ (Ciddilik payım da yok değil) Dof için böyle alengirli yollara gerek bile yok. Çıkar aslan gibi Cracker'ı parçalar. Hayır bir de ağzımın payını verdiğini sanıyor gariban.
Tabi ki hayırYani son tartışmalara göre artık Dof>>Luffy sonucunu mu ortaya çıkarmak gerekiyor?
Doffy>Law+Luffy olacak o.Yani son tartışmalara göre artık Dof>>Luffy sonucunu mu ortaya çıkarmak gerekiyor?