Git dofu ben yokken öv. Görmicem seni buralarda lskafkldhfasUla onlar işin bahanesi. :/ İki dakikada keyfime limon sıktın ben gidiyorum. :S
Git dofu ben yokken öv. Görmicem seni buralarda lskafkldhfasUla onlar işin bahanesi. :/ İki dakikada keyfime limon sıktın ben gidiyorum. :S
Ben bunları Luffy için söyledim la. :/ (Ciddilik payım da yok değil) Dof için böyle alengirli yollara gerek bile yok. Çıkar aslan gibi Cracker'ı parçalar. Hayır bir de ağzımın payını verdiğini sanıyor gariban.Git dofu ben yokken öv. Görmicem seni buralarda lskafkldhfas
Senin ciddilik payına kurban Kesin öyle olurBen bunları Luffy için söyledim la. :/ (Ciddilik payım da yok değil) Dof için böyle alengirli yollara gerek bile yok. Çıkar aslan gibi Cracker'ı parçalar. Hayır bir de ağzımın payını verdiğini sanıyor gariban.
VerdiBen bunları Luffy için söyledim la. :/ (Ciddilik payım da yok değil) Dof için böyle alengirli yollara gerek bile yok. Çıkar aslan gibi Cracker'ı parçalar. Hayır bir de ağzımın payını verdiğini sanıyor gariban.
Naptım hulen@Shakky bir akım yarattın farkında mısın?
Teşekkür ediyorum seni, takdirini geri aldığın için, Zoro'nun yerini sorgulayan adamın takdirine kalmadık@Monkey D. Dragon
Ha şöyle. :/
@RedTeroR
Takdir etmiştim ama geri aldım takdirimi. Bozuk saat gibisin. :S
Luffy parçalar bence.Dof ve Luffy yalnız başlarına bir adada olacaklar, ikisininde karnı tok ve 1 haftadır dinlenmiş olarak çıkıyorlar birbirlerinin karşısına.
Kim kazanırdı?
Boşver hocam. Benim düşüncem değil şayet bu şekilde bir bakış açısıyla böyle olsa yeridir demek istedim.Nasıl yani