Cracker kuklasıyla, Dof da bedeniyle karşıladı işte. :/ Adam sağlam, Cracker gibi tek hamlede gidecek birisi değil. Yanlış yerden bakıyorsun bence. Bu iki karakterin meziyetleri farklı sadece. Hem bak ne diyorum? Luffy 11 saate kalmadan yenildi zaten. :S Birileri kurtardı da 2. round'a çıkabildi.
Bir de Nami ıslatsa da ıslatmasa da Luffy o bisküvileri gene yerdi. Tükrüğüyle ıslatır yerdi en kötü xD Nami yardımcı oldu sadece. Yanisi Cracker bizimkine enerji sağladığı için Luffy tek başına da o kadar dövüşebilirdi. Ters adam işte. Cracker seviyesinde başka bir adam olsa Luffy bu kadar zorlanmazdı. Yani birkaç tane geçirebilirdi en azından.
Peki gelelim Dof ve Cracker'a. Cracker neyiyle yenebilecek Dof'u? Kuklalarının arkasına saklansa neye yarar ki? Sağdan, soldan ve hatta Cracker'ın ayak bastığı yerden bile ipler çıkıyor uyanış ile. Kuklaların arasında bekleyemez yani. Daha sonra uyanış ile her taraf ip olduğu için Dof o kuklaları koza gibi sardı mı onlar daha da hareket edemez zaten. Ne bileyim, nereden bakarsam bakayım Cracker'a şans veremiyorum.
@RedTeroR
Marimo'yu saymazsak bu işi çözmüşsün. Takdir ettim seni.