Beyazsakalın şamarı özel olabilir de.Yiyen tekrar emeklemeye başlıyor herhalde hiç Bonney'in meyveye de gerek yok.
Beyazsakalın şamarı özel olabilir de.Yiyen tekrar emeklemeye başlıyor herhalde hiç Bonney'in meyveye de gerek yok.
Bu, şamarın yan etkileri olduğunun bir göstergesi
Bunu anlatamıyorum işte.Gayretine hayran kaldım. Sana şunu söylim E.oda alabasta da crocoyu güçlü göstermeye çalıştı ama güçlü göstermeye çalışırken eline yüzüne bulaştırdı FAKAT mf de bu durumu toparlamaya çalıştı açık ve net. Yani E.oda demek istiyor ki bu adam alabasta daki adam değil bu adam bir savaşa katıldığı anda seyiri değiştiren bir adam olarak gösterdi bize. Yani demek istediğim için rahat olsun başkaların manga dışı yorumlarına kapılıp öfkelenme .
Onu şamarlamadı yahu yerin dibine gömdü.Şamarladı dediğim Ace gibi defalarca dövecek tüm gelişim hırsını bitirecek.Adamların makara herhalde o yüzden geriye sarıyor.Ace de tekrar sıfırdan başladığı için beklediğimiz kadar güçlenememiş olabilir.Düşünenler hakkındaki yorumuma ani katılışın beni o yönde düşündürttü, benim hatam.
@Millennium Wizard
Valla en son biri Filo Amirali olmuştu.
Fatihten gizli gizli Osmanlı tokadı dersi alıyomuş galiba.. Karşılığında da İstanbul kuşatmasında gemileri karadan Haliçe indirmiş diyolar..Beyazsakalın şamarı özel olabilir de.Yiyen tekrar emeklemeye başlıyor herhalde hiç Bonney'in meyveye de gerek yok.
Sivri zeka derken? Akildan baska her sey var sanki Luffy'de. Fazla saf ve salak. Dovusurken icgudulerini kullaniyor daha cok.Bence Grand Line'daki ilk ark/saga olmasına rağmen Oda gayet de ezdirmedi Crocodile'ı o zaman bile. Hangi ark boss'u Luffy'i iki kez mağlup edip ölümün kıyısına getirdi ki? Luffy sivri zekası ve cesaretiyle meyvesinin avantajını ortadan kaldırıp zorla yendi işte. Fiziksel güçle Luffy'e kaybetmek de çok anormal bir şey değil