Story:One Piece
Chapter> Deep Relationship
mangaka alabasta arcı çizer..
seneler süren bi vicdan azabı.. bir gün bir rüyasında oda crocoyu görür. odaya: ''ahirette iki elim yakamda.. benim gibi birini neden böyle işledin.. ne istedin.. Hem logiayım. hem shichibukaiyim. Hem antik silahları biliyom. hem bi gizli örgütün patronuyum. bonus; (hem gancam var).. eğer beni tekrar adamakıllı işlersen manga satış fiyatları daha da artacak.. gorsan sözü veriyorum.. kabul etmezsen seni Mr2-Bon Clayin- adasına yollarım.. Nasıl kurtulursun sana neler yaparlar bilmem.. Ne diyosun..''
Oda korkar ve gerçekten Crocoya yaptığı haksızlığı anlar.. saatlerce ağlar bu rüya üzerine.. Hemen Eyüp camiine gider.. yok Budist tapınağına gider tövbe eder.. Çalışmalara başlar hemen.. O sıralar İmpel Downu çizen oda Crocoya biraz şekil yaptırır.. Marinefordda esttittirir.. istediğini yapmıştır..
Neye sevineceğini şaşırmıştır oda.. manganın satışlarının artmasına mı, Kamabakkaya gitmekten kurtulduğuna mı, yoksa haşin Croco fanlarının tehditlerinin kesilmesine mi.. Sonuçta mutludur yani.. Bazı geceler Croco gökyüzünde belirerek ona bir korsan selamı çakar, Oda da ona kalemiyle selamını yollar.. Artık Crocodile ve Oda arasında güçlü bi bağ oluşur.. Oda artık Crocodile serinin ilerleyen arclarında daha güçlendireceğine söz verir.. To be Continued..