Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoothie'nin ciddi ciddi Croco'dan güçsüz olduğu mu düşünülüyor meyvesinden dolayı? Meyvesiz patates eder be, 3 Yonko kaptanından biri hatun. Croco kim köpek?


Adamlar düşünüyorlar ki ortaya tartışma konusu açıyorlar.
@Sir Crocodile
Smoothie'nin ciddi ciddi Croco'dan güçsüz olduğu mu düşünülüyor meyvesinden dolayı demişim, Smoothie'nin meyvesinin Crocodile'ın meyvesinden güçsüz olduğu mu düşünülüyor dememişim, pek sen ne demişsin?
"Adamlar düşünüyorlar ki"
Valla kardeş yazılanı okumayan ben değilim sensin gibi.
@Sir Crocodile
 
Story:One Piece
Chapter> Deep Relationship



mangaka alabasta arcı çizer..

seneler süren bi vicdan azabı.. bir gün bir rüyasında oda crocoyu görür. odaya: ''ahirette iki elim yakamda.. benim gibi birini neden böyle işledin.. ne istedin.. Hem logiayım. hem shichibukaiyim. Hem antik silahları biliyom. hem bi gizli örgütün patronuyum. bonus; (hem gancam var).. eğer beni tekrar adamakıllı işlersen manga satış fiyatları daha da artacak.. gorsan sözü veriyorum.. kabul etmezsen seni Mr2-Bon Clayin- adasına yollarım.. Nasıl kurtulursun sana neler yaparlar bilmem.. Ne diyosun..''

Oda korkar ve gerçekten Crocoya yaptığı haksızlığı anlar.. saatlerce ağlar bu rüya üzerine.. Hemen Eyüp camiine gider.. yok Budist tapınağına gider tövbe eder.. Çalışmalara başlar hemen.. O sıralar İmpel Downu çizen oda Crocoya biraz şekil yaptırır.. Marinefordda esttittirir.. istediğini yapmıştır..

Neye sevineceğini şaşırmıştır oda.. manganın satışlarının artmasına mı, Kamabakkaya gitmekten kurtulduğuna mı, yoksa haşin Croco fanlarının tehditlerinin kesilmesine mi.. Sonuçta mutludur yani.. Bazı geceler Croco gökyüzünde belirerek ona bir korsan selamı çakar, Oda da ona kalemiyle selamını yollar.. Artık Crocodile ve Oda arasında güçlü bi bağ oluşur.. Oda artık Crocodile serinin ilerleyen arclarında daha güçlendireceğine söz verir.. To be Continued..
 
@Sir Crocodile
Smoothie'nin ciddi ciddi Croco'dan güçsüz olduğu mu düşünülüyor meyvesinden dolayı demişim, Smoothie'nin meyvesinin Crocodile'ın meyvesinden güçsüz olduğu mu düşünülüyor dememişim, pek sen ne demişsin?
"Adamlar düşünüyorlar ki"
Valla kardeş yazılanı okumayan ben değilim sensin gibi.
@Sir Crocodile
Adamlar düşünüyorlar ki demişim. Düşünüyorum dememişim. Hiç bir yorumda da demedim.

Sen git tekrar oku bence.
 

BlackisBack

Sende düzgün okumadan yorum yapıyorsun. Benim Smoothie'yi yener dediğim bir yazıyı göstersene? Ne demişim ben meyve gücü tartışılmış bunu görmüşüm ve fikir almak için bunu yazmışım. Siz gelip olayı vs'ye çeviriyorsunuz. Olay karakter vs'si değil ki. Bunu ben zaten belirtmişim meyve diyerek. Ben karakter karşılaştırması bile yapmadım. Olay meyve üstünlüğü hangi karakterin meyvesi daha üst versiyon diyorum ben.

Siz vs karşılaştırmalarına başlıyorsunuz. Mf de Luffy'den falan kimse tokat yemedi adam sadece saldırıyı durdurdu o kadar o durdurmasa WB o saldırıyı zaten yemezdi. Crocodile bile Squadro'nun kılıcını yeyince WB'ye ne diyor ''Kendinden utanmalısın. Ben böyle bir adama mı yenilmişim'' diyor. Yani sen o saldırıyı nasıl yersine getiriyor. O saldırıyı yemeyeceğini düşündüğü bir adamın sence bu saldırıyı yiyeceğini düşünür mü Crocodile? Hele de bu kişiyle önceden savaşmışsa.

O uzun yazı ise genel manada karakter övücülere ve işine gelmediğinde gömücülere idi.

Nasıl olsa er geç bu karakterler ortaya çıkacak ve az da olsa işlenecek o zaman göreceğiz.
Gayretine hayran kaldım. Sana şunu söylim E.oda alabasta da crocoyu güçlü göstermeye çalıştı ama güçlü göstermeye çalışırken eline yüzüne bulaştırdı FAKAT mf de bu durumu toparlamaya çalıştı açık ve net. Yani E.oda demek istiyor ki bu adam alabasta daki adam değil bu adam bir savaşa katıldığı anda seyiri değiştiren bir adam olarak gösterdi bize. Yani demek istediğim için rahat olsun başkaların manga dışı yorumlarına kapılıp öfkelenme :).
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık