Burada hemfikiriz.Tamam ona bir şey demiyorum. Meyvesinin getirileri çok fazla. Ama adam meyve çok güç harcıyor diye o balıkları bile Robin ile Usop'a bırakmak istemişti. Yani siz direk her şeyi meyvesine bağlıyorsun. Ama iki sene öncesinde yarıçapı 10 metrelik bir room açabiliyorken adam onu dağ kesecek seviyeye çıkarmış. Bana göre bu onun fiziksel ve haki olarak gelişimine bağlı bir şey. Meyve gücü gelişmez. Meyveyi iyi kullanmak vardır. Bugün uyanış bile meyve gelişimi olarak düşünülüyor öyle lans oluyor. Ama yanlış. Çünkü kişinin kullanımına bağlı bir olay. Meyvenin verdiği güçler bana göre sabittir. Uyanışta sabit. Sadece kişinin kullanımı farkeder. Law iki sene öncesinde o kadar room açabiliyordu. İki sene sonra çok daha büyüttü. Luffy'nin g2 yaptığında ona sağlanan katkı iki sene öncesinde neyse şimdi de o. Değişen şey fiziksel güç hakidir.
Neden her şeyi meyvesine yıkmayalım ki? Adam Room açmadan nefes almıyorBu anlamda Law'ın her şeyini meyvesine yıkıyorsunuz. Ama bu room olayı işin öyle basit olmadığını gösteriyor.
Peki ya, neden Trebol ile Mingo'nun ruhlarını değiştirmedi?Bir de adam sadece kesme değil ruhlarla bile oynayabiliyor. Room içinde herhangi bir şey ile oynayabiliyor. Diyorum yeri geldi mi Luffy'e bile yenebilir Law.
Ben de hep şunu söylüyorum, o gücü her kese karşı kullanamaz ya da mangaka buna izin vermez. Aksi halde, bizim düşündüğümüz gibi olsa, Law yanına kıytırık bir tayfa üyesini alıp, Kaido'nun karşısına çıkar, yanındaki adamla Kaido'nun ruhunu değiştimi olay tamamdır Buna benzer çok güç var op evreninde. Shugar mesela, biraz daha güçlü birinin ellerinde olsa, op evrenindeki o adam tanrı olur