Law bunu meyve gücüyle yapıyor diyorsunuz da bu adam iki sene önce açtığı room ile şimdiki yaptığı roomun arasında dağlar kadar fark var. Adamın özellikle meyve gücünü fazla kullanmasının çok enerjisini harcadığını söyletmiş.Law'ın öyle ters bir meyve gücü var ki rakibi ile arasında devaasa bi fark yoksa, kendisinden az da olsa güçlü olan rakiplerini de yenebilir. Adamda bir teknik var(Gamma Knife), denk getirirse rakibinin iç organlarını mahvediyor. O tekniğe yakalanan Mingo, telleri sayesinde savaşmaya devam edebildi. Her kesin Dof gibi bir gücü de yokki iç organlarını onarsın. O tekniğe yakalanan rakip ya muazzam bir dayanıklılık ve hakiye sahip olacak ya da ölecek.. Zoro ise bu saldırıya, şu haliyle yakalanırsa kaybeder, yakalanmazsa kazanır çünkü fizik güç, haki ve kılıç ustalığı gibi konularda Zoro'nun üstün olduğunu düşünüyorum. Böyle düşünme sebebim ise, önceki yorumumda da açıkladım, Zoro'nun b hakiye bir yatkınlığı var, yazar bu yönde ipuçları veriyor. Dikkat edersek, mangaka karakterleri dövüştürürken, hangi güce yatkın olduğuyla ilgili tyolar veriyor. Mesela Sanji, Katakuri'nin saldırısından anlık bir refleks ile mükemmel bir şekilde sıyrılıyor. Bu olay Sanji'nin gözlem hakiye bir yatkınlığının olduğunu düşünmeme sebep oluyor ve buna dayanarak Zoro'ya göre gözlem hakisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Law ile Zoro'yu kıyasladığımda;
İkisi de Fujitora'nın basıncına maruz kalıyor, biri meyve yeteneğiyle kaçıyor, diğeri daha yoğun ve güçlü bir basınca maruz kalmasına rağmen karşı saldırı yapıyor
Biri Vergoyla birlikte dağı kesiyor, Diğeri Pica'dan önce o dağı aratmayacak bir kütle. Law, meyve yeteneği ile bunu yaparken, Zoro saf güç ve hakiyle
Son olarak, saf güç ile savaşan Garp, Rayleigh, Shanks, Sanji, Zoro, Mihawk, Lucci gibi adamları daha çok seviyorum. Bu yüzden Zoro, Law'ın gamma knife türündeki saldırılarına yakalanmazsa döver diyorum
Yani Law o çemberi o kadar kütleyi fiziksel gücü ve hakisiyle orantılı bir şekilde büyütüyordur. Meyve gücü olsaydı 2 sene önce de bu kadar büyük bir room yapmalıydı.