Kuzuri
harbiden öyle BM yenilirse bu arc kaidoyu göklere cıkartıp artık herkese tekletirler. Hele kaidonun komutanları bi tanıtılsın hepsi crackere tek atar felan tartışmalarıGene bitmez. "BM en güçsüz yonkou Kaido tekler" deler.
harbiden öyle BM yenilirse bu arc kaidoyu göklere cıkartıp artık herkese tekletirler. Hele kaidonun komutanları bi tanıtılsın hepsi crackere tek atar felan tartışmalarıGene bitmez. "BM en güçsüz yonkou Kaido tekler" deler.
Bunu avantaj dezavantaj yönleriyle yorumlamak lazım. şu an baktıgımız zaman aokiji ve akainu üstün bir zırh hakisi istiyor ve kizaru da ınanılmaz bir hız ister bunlar luffy de varmı bilemicem.Bu arada buz lastiğe karşı cok etkili diye biliyorum lastik sertleşirse işlevini kaybeder.Birde Luffy Kaido'yu indireceği zaman otomatikman Amirallerden güçlü mü olmuş oluyor?
Benden başka biri bunu dediğinde suratımın hali(temsili)Başıma bi iş gelmeyecekse... ben Luffy'nin şuan dahi bir amirali birebirde yenme şansı olduğunu düşünüyorum..
Galiba öyle oluyor :/Birde Luffy Kaido'yu indireceği zaman otomatikman Amirallerden güçlü mü olmuş oluyor?
Başıma bi iş gelmeyecekse... ben Luffy'nin şuan dahi bir amirali birebirde yenme şansı olduğunu düşünüyorum..
Valla sencesi bencesi yok bu işin aslında. Amiral yenemez su an Luffy. Net yani.Luffy Amiral yenemez ( bence ) ama tüm Yonkou sağ kollarına şansı var diye düşünüyorum.
Gerçekten güçlenmiş . Site biraz düz yaklaşıyor ama Luffynin ucu göstermediği tekniklerden dolayı açık.
Ben Katakuri'i şahsen yenecegini düşünüyorum.
Zaten bu yüzden Doflamingo'nun da güçlü ve İmparator sağ kolu olacak çapı olduğunu iddia ediyorum.
Başıma bi iş gelmeyecekse... ben Luffy'nin şuan dahi bir amirali birebirde yenme şansı olduğunu düşünüyorum..
Luffy Amiral yenemez ( bence ) ama tüm Yonkou sağ kollarına şansı var diye düşünüyorum.
Gerçekten güçlenmiş . Site biraz düz yaklaşıyor ama Luffynin ucu göstermediği tekniklerden dolayı açık.
Ben Katakuri'i şahsen yenecegini düşünüyorum.
Zaten bu yüzden Doflamingo'nun da güçlü ve İmparator sağ kolu olacak çapı olduğunu iddia ediyorum.