Zaten şurada gördüğünüz içki değil kan. Şişeye yaklaştırınca üzerinde Blood yazıyor.. Yayın.
Aynen bangladeşli olabilir bakHahahaha emerüüük
İyiydi ama bi yandan bakınca mantıklı, adamın adı Dracule, tipide elverişli çok belli ama hakiyi böyle şluuup diye emerse efsane olurdu
Linlin afrikalı cannibal kabilesinden, at fava bekle.
Ahahha olur mu yav öyle şeyHahahaha emerüüük
İyiydi ama bi yandan bakınca mantıklı, adamın adı Dracule, tipide elverişli çok belli ama hakiyi böyle şluuup diye emerse efsane olurdu
Linlin afrikalı cannibal kabilesinden, at fava bekle.
Bangladeş'lileri gördüm ben. Hiç benzemiyorlar.Aynen bangladeşli olabilir bak
Vay be valla iyi dikkat etmişsin tebrik ederim. Ama zoronun şu hali acinasi degil mi ya yenmek istedigin adama yalvarmak nedir.
Zaten şurada gördüğünüz içki değil kan. Şişeye yaklaştırınca üzerinde Blood yazıyor.. Yayın.
Ben çok severim öyle emmeli şeyleri
Gözümden kaçmaz. Bir şey olmaz. Boynuz kulağı geçer elbet. Zaten Mihawk'ı biri yener Zoro'da gidip onu yener öyle hedefine ulaşır.Vay be valla iyi dikkat etmişsin tebrik ederim. Ama zoronun şu hali acinasi degil mi ya yenmek istedigin adama yalvarmak nedir.
Yalnız şaka maka şişede Blood yazıyor gibi. Bayağı yakınlaştırdım da@NiTian ErXing Haydaaaaaaaaaa
@Eustass Captain Kidd Böyle gülüyoruz falan ama öyle çıkmasın bir de. Hakisiyle geleceği gören adam var. Seri ilerledikçe nelerle karşılaşıcaz kim bilir
Shiryuu Mihawkı, Teach Shanksı alsa tamam işteGözümden kaçmaz. Bir şey olmaz. Boynuz kulağı geçer elbet. Zaten Mihawk'ı biri yener Zoro'da gidip onu yener öyle hedefine ulaşır.