Dressrosa da Zoroda haki taşıyor diyenler haklıymış.Mihawk Zoroya da öğretmiş emmeyi
@Shakky çıkarbilir ama çıkarsa çok pis gülerim.
Şenks-Mihawkçım hadi ama.
Mihawk-Tamam tatlim bir dakika hop hop hooop tamamdır.
Shiryuu çapsız. Bir tarafta Magellan geçmişi olan diğer tarafta ona tek atacak Shanks ile geçmişi olan Mihawk.Shiryuu Mihawkı, Teach Shanksı alsa tamam işte
Ne oldum dememeli ne olacağım demeli insan veya bu durumda vampir.Shiryuu çapsız. Bir tarafta Magellan geçmişi olan diğer tarafta ona tek atacak Shanks ile geçmişi olan Mihawk.
Şimdi Teach tayfası vs Luffy tayfası olacağı kesin. Raftelde veya ona yakın bir yerde olsa tadından yenmez de konumuz bu değil. Mihawkı öldürse Shiryuu (adam tam bir kapalı kutu. Birsürü Şeytan Meyveleri var. Çok sıkıntılı bir durum), Shiryuu bir nevi Mihawk'ın yerini almış oluyor. Zoroda Shiryuu'yu yenerek hem hayalini gerçekleştirir, hemde ustasının öcünü alır.Shiryuu çapsız. Bir tarafta Magellan geçmişi olan diğer tarafta ona tek atacak Shanks ile geçmişi olan Mihawk.
Evet.Yalnız şaka maka şişede Blood yazıyor gibi. Bayağı yakınlaştırdım da
Gözleriyle emiyorlar bence. Gözlerin olayı o.Dressrosada Zoroda haki taşıyor diyenler haklıymış.Mihawk Zoroya da öğretmiş emmeyi
@Shakky çıkarbilir ama çıkarsa çok pis gülerim.
Şenks-Mihawkçım hadi ama.
Mihawk-Tamam tatlim bir dakika hop hop hooop tamamdır.
Ben buldum, not düşülsün. Yayalım bunu gerçektir.Evet.
Gözleriyle emiyorlar bence. Gözlerin olayı o.
Bakalım Teach buna ne yedirdi, o zaman karar veririz. Elmas olursa üzülürüm ama. Dağ gibi Jozu reis...Seri sonunda bile Mihawk>Shiryuu olur.
Mihawk'ı tek başına alamaz o.
Mihawk keser bence.Bakalım Teach buna ne yedirdi, o zaman karar veririz. Elmas olursa üzülürüm ama. Dağ gibi Jozu reis...