2si birlikte 3 amirali alır desen tamam belki derim ama tak başlarına imkanı yok.Genç WB tek başına
2si birlikte 3 amirali alır desen tamam belki derim ama tak başlarına imkanı yok.Genç WB tek başına
Zorlu olacağını düşünüyorum ben.Kalbi kütlemeyen,dinç WB 3 amirali karşısına alır.Kazanamayabilir bir şey diyemem.2si birlikte 3 amirali alır desen tamam belki derim ama tak başlarına imkanı yok.
Sunduğun şu argümana ne desem bilemedim.Mangayı inkar ediyorsun resmen.Hasta Wb Kaido ve Shanks'tan güçlü demek genç Wb iki Shanks eder demek gibi bir şey. Saçma yani. Kk ile yonkou arasında o kadar fark yok.
Şu kalıbı bir yerlere kaydedip kopyala yapıştır yapmak istiyorum:Niye Wb Gençken 100 ise yaşlı ve hastayken elli mi oluyor.
Bencede evrende 2 adet amirali alabilecek güç yok. Luffy son güç olarak olarak belki gelebilir ama geleceğini düşünmüyorum.
Ya Ya şu 267 kılıç yarası bilmem ne çok mu makul şeyler klasik abartma işte. Luffy'nin karşılaştığı her rakibi şuana kadar yenilgi yüzü görmemiş kimseler oluyor. Doffy organizsayonundaki Diamente bile yenilgi görmemiş kolezyumdaki her dövüşü kazanmış zart zurt yok şu karakter şöyle bilmem ne. Bunlardan seviye çıkmaz hacoli. Gördüğüme bakarım ben. Wb güçsüzdü mü diyorum, amirallerden güçlü olduğu barizdi zaten, lakin 2 amiral farklı birşey. Denizcilerin en büyük savaş gücünün 2sini birden yenmesi seri için acayip mantıksız olur zaten. Ver Roger'ı indirsin denizcileri tek başına o zaman. Roger tayfası şuan ki denizci organizsyonu çökertir, Genç Wb tayfasıyla birlikte şuan ki denizci organizasyonunu çökertir demek oluyor. Yani Wb genç olsa Garp ve Sengoku'nun savaşa karışmadığını farzetsek savaş değil adil şartlarla olan vs olsa. Wb korsanları denizcileri yerle bir ederdi diyorsun sen. Çok mu mantıklı yazdığın şey. Yani Korsanlara bu kadar güç verirken denizcilere vermemesi acayip olmaz mı. 3 amiral gücünde korsan var ama denizcilerin en büyük savaş gücü 3 adeti bir korsan bile etmiyor böyle bir denklem olabilir mi ya.Şu kalıbı bir yerlere kaydedip kopyala yapıştır yapmak istiyorum:
"Yaş 72, göğüse 3.72 metre kılıç girmiş, kalp krizi teşhisi var, ağızdan kan geliyor, iç organları biftek gibi kızarmış, 267 kılıç darbesi, 152 silah yarası ve 46 top mermisi, yarısı olmayan bir kafa!"
Yaşlı Wb 100 ise genç Wb 50 olmuyor beyefendi. Yukarıda saydığım şeyler Wb'yi 50 yapıyor Hee bunlar gücünün yarı yarıya düşmesi için pek de mühim olmayan şeyler diyorsan sen bilirsin
Millet hala Wb'nin gücünün, dolaylı olarak kk seviyesinin farkında değil. Adam o kadar handikapla filo amiralini yamultup üstüne 550 milyonluk Ace'i yenen adamı köpek gibi yalvartıyor, ısrarla "amirali bi tek amiral yendi siz iki amiral falan ne diyoğuz ya, değişikler" tarzı yorumlar geliyor.
Devam devam
Bu seviyeler hep böyle bir anlık hata seviyeleri denk giden vsleri ufak dikkatsizilikler belirliyor kaybediyon hemen bir kolunu bacağını. Kuzan Z filminde bir anlık dikkatsizlikle olduğunu belirtiyor yaralanmasını( Akinundan). Marco'nun Kizarudan yara alması babasına olan endişesi yüzünden, Jozunun kolunu kaybetmesi, Marcoya olan endişesinden, Wb'nin göğsüne magmayı yemesi kalbinin teklemesinden. Bunlar önemli seviyeler ufacık hatalar kol bacak kayıpları ve geri dönüşü olmayan yaralara sebebiyet veriyor.Wb yara almadan öncede eski gücünde değildi. Croco ve Marco zaten bahsediyor eskisi kadar güçlü olsa Squardo'nun kılıcından kaçardı. Ace'i uyurken tekleyen adam Squardo'yu farkedemedi.
Aynı şekilde h.haki bile kullanamaz haldeydi koka kullanabiliyormu o bile belli değil.
Beyazsakal o halde Bigmom'u bile yenemez bana göre. Bir de bunların üstüne o kadar kılıç darbesi ve kalbi tekleyip magma yumruğu yiyince amiral seviyesine kadar geriledi.
İşte denk olmasını Wb'nin hasta olması sağlıyor. Bundan 1 sene önce Ace'i uykusunda tekleyen adam şimdi Squardo'yu farkedemiyor.Bu seviyeler hep böyle bir anlık hata seviyeleri denk giden vsleri ufak dikkatsizilikler belirliyor kaybediyon hemen bir kolunu bacağını. Kuzan Z filminde bir anlık dikkatsizlikle olduğunu belirtiyor yaralanmasını( Akinundan). Marco'nun Kizarudan yara alması babasına olan endişesi yüzünden, Jozunun kolunu kaybetmesi, Marcoya olan endişesinden, Wb'nin göğsüne magmayı yemesi kalbinin teklemesinden. Bunlar önemli seviyeler ufacık hatalar kol bacak kayıpları ve geri dönüşü olmayan yaralara sebebiyet veriyor.