Wb ile dövüşmesi için binlerce sebep olabilir. Bak bilmediklerimiz üzerinden gideceğimize bildiklerimiz üzerinden yanı gösterilenler üzerinden gitmeyi teklif ediyorum
BM yanı yonkou, Roger'i kendisini yendiği için değil bir şekilde raftele ulaşabildiği için üstün görüyor ve beni aptal yerine koydu diyor. Ortada yenme ve yenilmeye dair bir izlenim yok.
Herkesin fikri Yonkou'ların yenileceği üzerine ve olabilir elbet yenilebilirler ama benim anladığım yonkoular arasında yenme ve yenilmeden çok, üstün görme durumu raftele ulaşma ile alakalı. Yani bir yonkou raftele ulaştığı an zaten diğerlerinin üzerine çıkmış demektir. Bm ve Roger arasındaki ilişki en azından bunu gösteriyor.
Senin söylediğin kısıma gelirsek yani Raftele ulaştın ee ondan sonra ne olacak diyorsun ya hani bak buranın bir kısmında haklısın örnek vermek gerikirse bizim şimdiki tayfa gidip raftele ulaşsa karşılarına çıkıp ne ayaksınız der ellerinden alırlar ünvanı ama Bir yonkounun diğer yonkouya bu şekilde dalabilme ihtimali yok adamlar gidip Teach'e bile dalmamışlar
Sonuç olarak şuan Kaido raftele gidiş yolunu bulsa oraya ayak bastığı an KK olur ve kimse diğer yonkouların düşüp düşmediğine bakmaz aynı şey Shanks,Bigmom ve Teach içinde geçerlidir ki zaten bunun planlarını da yanlış hatırlamıyorsam ana göz olayı ile yapmaya çalışıyor.
Chinjao'nun söyledikleri artık tarih olmuştur çünkü ondan çok daha üstün bi karekterden işin renginin bi kısmını öğrendik