Öyle şey mi olur la ?
Mera mera'yı yiyen adam artık ateştir. Kapatayım insan açayım mangal ateşi olayım olayı olsaydı şeytan meyvesi yemenin ne dezavantajı olurdu ?
Diğer bir soru da neden paramecia bunu yapamıyor ? Logianın meyvesini açıp kapatmasının (?) mantığı ve temeli nereye ya da neye dayanıyor ? Onu ayrıcalıklı yapan şey ne ? Özünde hepsinin içinde şeytan ruhu var ?
Başka bir çıkmaz.. Diyelim logiasın. Haberin olmadan biri kafana sıktı. Senin de meyve kapalı. Haydaaaaaa ne olacak şimdi
Öldün gittin aga. Istersen 800m ödülün olsun. Gittin. Mantıklı mı ? Nitekim buna benzer sahne Ace'te mevcut. Karasakal'la dövüştüğü yerde Auger kafasına sıkıyor Ace'in. Ace tepki bile veremiyor. Ama mermiler kafasını delip geçiyor, hiçbir şey olmuyor. Bu sahne logia bedenin daima logia olduğuna kanıt değil mi ?
Sabaody'de eziğin biri Kizaru'ta ateş etmişti. O an Kizaru'nun meyve kapalı olsa o adam Kizaru'yu öldürecekti o zaman ? Şaka gibi değil mi ?
Sabo mera mera yediğinde ben artık ateşim diyor ?
Burada aklını kurcalayan tek sahne Luffy'nin Arabastada Smoker'a çarpması, Smoker'ın da Ace'e çarpması. Sıkıntılı bir durum, evet. Devam edeyim.
Luffy istediği zaman insana dönüşecek olsa Shanks o kadar kızar mıydı meyve yediği için ? Evet biz logiadan bahsediyoruz. Ama yukarıda dediğim gibi logiaları özel kılan şey ne ?
Oda malının yine ikilemde bıraktığı bir konu. Kafa karıştırıcı sahneler var farkındayım. Bu yüzden düşüncemde diretmiyorum fakat her zaman açık olması daha mantıklı geliyor bana. Aksi halde meyvenin kapalı olduğu bir durumda ölmen an meselesi, b. haki kullanamıyorsun (!) falan.. Ee nasıl oluyor da bu meyve türü en güçlü meyve türü oluyor o zaman ? Avantajından çok dezavantajı var